Politic

Politic

Miercuri sunt programate audierile în comisii, ale miniștrilor propuși să facă parte din Guvernul condus de Florin Cîțu, iar plenul Parlamentului ar putea vota noul Executiv chiar în această seară.

Read more: Lista oficială a miniștrilor din Guvernul Cîțu. Propunerile, validate de PNl, USR-PLUS și UDMR
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a continuat dezvăluirile despre bilanțul autorităților de mediu din prahova în privința amenzilor aplicate unităților din zona Ploiești, considerate mari poluatori.

Read more: Dan Rădulescu: “Garda de Mediu a vizitat anul acesta Unilever România de două ori. Degeaba, nicio...
Politic

Actualitatea LIVE a înregistrat un impact de peste 109.000 de persoane, 93,2K minute de vizionare și peste 44.000 de vizitatori unici ai emisiunii în care a fost invitat jurnalistul Mălin Bot. Acesta a analizat, alături de Victor Preda și Sebastian Ignat, rezultatul alegerilor parlamentare și profilul noii entități politice condusă de George Simion. „Am atras demult atenția asupra pericolului reprezentat de această grupare toxică. Toată presa de la București, mainstreamul, a luat-o în glumă. Iată că au reușit să intre în parlament și acesta este doar începutul. Este încă o lecție despre responsabilitatea de merge la vot și de a fi informat atunci când o faci”, a explicat Mălin Bot la Actualitatea LIVE, emisiune distribuită pe platformele

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Politic

Într-o scrisoare deschisă publicată vineri, conducerea PSD Prahova reclamă că Guvernul a repartizat cu "rea voinţă", la începutul acestei luni, fondurile către primării pentru plata indemnizaţiilor persoanelor cu handicap şi asistenţilor personali, argumentând că banii s-au ajuns pentru toate primăriile conduse de edili de la PNL, dar nu şi pentru cele cu primari de alte culori politice.

Read more: PSD Prahova reclamă repartizarea discriminatorie a fondurilor pentru persoane cu handicap şi...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a reacționat, vineri dimineață, la anunțul că liberalii îl vor susține pentru funcția de premier pe Florin Cîțu, actualul ministru de Finanțe.

Read more: Laura Moagher, parlamentar de Prahova: “Dreapta Unită – PNL-USRPLUS-UDMR – reîntoarce România la...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a continuat, pe pagina sa de Facebook, dezvăluirile din bilanțul acțiunilor de control întreprinse de autoritățile de mediu la rafinăriile din județ. Acesta a prezentat, într-o postare recentă, situația rafinăriei Petrobrazi (OMV Petrom).

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: Rafinăria Petrobrazi, verificată de patru ori în 2020. A fost dată o...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher consider că premierul propus de social-democrați este cea mai bună variantă dintre toate nominalizările făcute până acum de partidele politice.

Read more: Laura Moagher: “PSD e gata de guvernare! Premierul cu care mergem la consultările cu președintele...
Politic

Alegerile parlamentare aduc reconfigurări şi în Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti, în condiţiile în care doi actuali consilieri, ambii preşedinţi de filiale judeţene, sunt pe poziţii eligibile pentru a deveni deputaţi. La CJ, după ce fostul preşedinte Bogdan Toader va deveni parlamentar, PSD va rămâne cu 4 dintr-un total de 36 de consilieri.

Read more: Reconfigurări după alegerile parlamentare, în Consiliul Local Ploieşti şi Consiliul Judeţean
Joomla SEF URLs by Artio