Politic

Politic

Pentru un mandat de deputat întreg sunt necesare 9% din voturi. Conform rezultatelor pe județ, PSD are trei mandate, PNL - trei, USR - unul și AUR - unul. Acestora li se vor adăuga trei mandate, la redistribuire.

Read more: REZULTATE FINALE în Prahova, pentru Camera Deputaților. Cine ajunge în Parlament
Politic

PSD a câștigat alegerile, în Prahova, la mică distanță distanță de al doilea clasat, PNL. Însă liberalii pot sta liniștiți, din perspectiva alianței cu USR-Plus. Împreună, locurile 2 și 3 adună peste 45% din voturi la Senat și peste 42% la Camera Deputaților.

Read more: REZULTATE PRAHOVA: Cum s-a votat în județ, la alegerile parlamentare
Politic

Candidaţii care au deschis listele pentru Senat sau Camera Deputaţilor ale PNL, PSD şi Pro România în Prahova au transmis primele mesaje publice după închiderea urnelor, vorbind despre obstacolele întâlnite în această campanie electorală, despre prezenţa scăzută a alegătorilor şi despre primele rezultate indicate de sondaje.

Read more: Primele reacţii ale candidaţilor din Prahova după alegerile parlamentare din 6 decembrie
Politic

Într-un mesaj public transmis vineri după-amiază, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidat pentru un mandat în Camera Deputaților, i-a îndemnat pe alegătorii din județ să iasă la vot în număr cât mai mare, pe 6 decembrie.

Read more: Mesajul lui Bogdan Toader, pentru alegători, cu două zile înainte de parlamentare: "Este crucial...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, candidat pentru Senat din partea organizației județene, la alegerile din 6 decembrie, a punctat cele cinci priorități pe care le are formațiunea politică pe care o reprezintă. Potrivi acesteia, politicienii social-democrați șe bazează pe profesioniști în domeniul sănătății publice, în adoptarea și aplicarea măsurilor necesare în criza momentului, cea generată de pandemia Covid.

Read more: Laura Moagher: "România are nevoie de un guvern competent, nu de o criză politică generată de...
Politic

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Liderul social-democraților prahoveni a discutat în cadrul emisiunii moderată de jurnalistul Victor Preda, despre alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020, exprimându-și speranța că prezența mare la vot ar oferi următorului for legislativ legitimitatea necesară în fața cetățenilor României. Totodată, Toader, care ocupă și locul 1 pe lista candidaților PSD Prahova pentru Camera Deputaților, a abordat și subiectul legat de măsurile de prevenție în contextul pandemiei Sars CoV-2. „Măsura închiderii școlilor afectează întreaga societate, această decizie a fost luată fără consultarea specialiștilor în domeniu”, a declarat Bogdan Toader la Actualitatea TV.

 

Politic

Candidat din partea PNL Prahova pentru un mandat de deputat, Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, s-a aflat ieri la Măneciu unde, alături de primarul comunei, Auraș Dragomir, a participat la inaugurarea unui obiectiv deosebit de important pentru comunitatea din nordul județului.

Read more: Peron și haltă realizate în timp record, la Măneciu. Adrian Dupu: "Cred că am realizat împreună un...
Joomla SEF URLs by Artio