Politic

Politic

Parlamentarul Radu Oprea, care deschide lista candidaților pentru Senatul României din partea PSD Prahova, a disecat programul cu care a venit în fața electoratului partidul de guvernământ, prin vocea lui Ludovic Orban. Un program care, în opinia senatorului social-democrat, se vorbește despre orice, mai puțin despre oameni.

Read more: Radu Oprea - PNL-iștii au confirmat: "dezvoltă" România pe datorie!
Politic

După ce a lucrat ca reprezentant al Guvernului Germaniei la Chişinău, apoi a preluat conducerea filialei PNL din Republica Moldova, Adrian Dupu, în prezent secretar de stat în Ministerul Transporturilor, candidează pentru un mandat de deputat din partea PNL Prahova, cu promisiunea că vine dintr-o generaţie care şi-a propus „reforma profundă și structurală a întregii noastre paradigme sociale și economice”. Tânărul politician a acordat un interviu în care a discutat despre experienţa acumulată la Chişinău, dar şi în Ministerul Transporturilor, dar şi despre ambiţiile sale pentru viitorul mandat.

Read more: Adrian Dupu: „Fac parte dintr-o generație care nu va dezamăgi. Suntem determinați să schimbăm în...
Politic

Deputatul de Prahova Laura Moagher continuă că premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, trebuie să demisioneze din funcții, ca urmare a tragediei petrecute în weekend, la Piatra Neamț, unde 10 oameni au murit după ce secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean a luat foc.

Read more: Laura Moagher: "Incompetența PNL de a guverna a început să ducă la pierderi de vieți omenești....
Politic

Partidul Social Democrat – filiala Prahova se prezintă în fața electoratului, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu echipe de specialiști renumiți, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senatul României. Economiști, juriști, ingineri, profesori, avocați, candidații PSD Prahova sunt profesioniștii care vor propune și vor participa la elaborarea unor legi corecte, clare, în beneficiul românilor și, implicit, al prahovenilor. Vor fi deputați și senatori care vor reprezenta în mod real alegătorii și vor susține interesele cetățenilor în Parlamentul României.

Read more: Profesioniștii PSD Prahova pentru Parlamentul României: judecătoarea Simona-Maya Teodoroiu
Politic

În Prahova a început distribuirea cardurilor pentru persoanele de peste 75 de ani ale căror venituri nu depășesc indemnizația socială. În baza acestora, vârstnicii beneficiază de 180 de lei/lună, sprijin pentru a beneficia de mese calde, în unitățile agreate în cadrul programului.

Read more: Roberta Anastase: Aproape 7.000 de vârstnici din Prahova vor primi tichete pentru masă caldă, în...
Politic

Prefectul de Neamț a declarat că secția ATI tocmai fusese mutată la un alt etaj și că există suspiciune că operațiunea s-a făcut fără respectarea cadrului legal. Între timp ies la iveală și alte detalii despre tragedia de sâmbătă seară.

Read more: Secția ATI de la Piatra Neamț abia fusese mutată la alt etaj. Surse: Apelul la 112 a fost făcut la...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a avut un mesaj dur după alegerea viceprimarilor municipiului Ploieşti, îndreptat - chiar dacă n-a dat niciun nume - împotriva noului viceprimar Magdalena Trofin, timp de mai mulţi ani colegă în USR. Parlamentarul reclamă că aceasta a fost promovată pe criterii de servilism şi nu de meritocraţie.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, atac direct după alegerea viceprimarilor: "În politică, democrația și...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu atrage atenția, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, asupra procedurii privind testarea populației pentru Covid-19, care nu duc la rezultate ce reflectă gradul real de infectare.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, despre cifrele zilnice ale pandemiei: "Cele peste 10.000 de cazuri sunt...
Politic

În vârstă de 33 de ani Răzvan Prișcă este de profesie avocat şi licenţiat în ştiinţe economice. În prezent este deputat şi are funcția de Secretar General Adjunct al PNL.

Read more: Cine este Răzvan Prișcă, candidatul aflat pe poziția 4 pe lista propusă de PNL Prahova pentru...
Politic

Deputatul Dan Rădulescu a relatat cum două inițiative legislative deosebit de importante, care vizau protecția persoanelor cu alergii și a celor care suferă de intoleranță autoimună la gluten, au fost blocate de faptul că nu au primit aviz de la Comisia pentru Sănătate și Familie.

Read more: Dan Rădulescu: Două proiecte importante privind protecția persoanelor cu alergii sau unele boli...
Joomla SEF URLs by Artio