Sport

Sport

Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat, în perioada 25-27 martie, la Finala Campionatelor Naţionale de judo individual seniori, reuşind să vină acasă cu un titlu de vicecampion national, cucerit de Rareş Arsenie, la categoria “-90 kg”.

Read more: Judoka Rareş Arsenie, vicecampion national de seniori al categoriei “90 kg”
Sport

Octavian Grigore va conduce Petrolul Ploieşti, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regulat al Ligii 2, care se va desfășura duminică, la Cluj.

Read more: Petrolul Ploieşti a ales un nou antrenor pentru ultimul meci al sezonului regulat de Liga 2
Sport

CSM Ploiești a anunțat bilanțul participării micilor sportivi antrenați aici la Campionatul Național de Înot copii 10-11 ani, derulat pe 9 și 10 octombrie, la Bazinul Olimpic “Lia Manoliu” București.

Read more: Locul al doilea pentru CSM Ploiești, după Campionatul Național de Înot copii. Doi sportivi au...
Sport

Uniunea Suporterilor Petroliști a transmis un comunicat prin care solicită convocarea unei întâlniri, la începutul săptămânii viitoare, la care să participe susținătorii echipei și finanțatorul, pentru stabilirea strategia clubului Petrolul Ploiești în următoarea ediție de campionat.

Read more: Uniunea Suporterilor Petroliști cere să participe la deciziile privind strategia clubului Petrolul...
Sport

Federația Română de Fotbal a anunțat că Departamentul de competiții a amânat meciul ploieștenilor cu UTA, programat inițial sâmbătă, 4 iulie, după ce mai multe persoane din cadrul clubului au fost confirmate cu coronavirus.

Read more: FRF: Șase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploiești și una din rândul arbitrilor, testate...
Joomla SEF URLs by Artio