Știri internaționale

Știri internaționale

Un protest față de guvernul bulgar a îngreunat traficul de marfă prin punctul de frontieră Giurgiu - Ruse. Șoferii de TIR-uri spun că de obicei formalitățile durează foarte mult acolo, dar miercuri, timpul de așteptare s-a dublat.

Read more: Protestele bulgarilor au dat peste cap traficul rutier prin vama Giurgiu - Ruse
Știri internaționale

Un nou record al pandemiei a fost stabilit duminică, după ce Indis a anunțat că, în 24 de ore, a confirmat aproape 79.000 de noi cazuri de infectre cu coronavirus.

Read more: #coronavirus: Record mondial stabilit duminică. India a raportat 78.761 de cazuri noi în 24 de ore
Știri internaționale

"Zece negri mititei", cartea scrisă de Agathei Christie și vândută în mai mult de 100 de milioane de exemplare, se va numi "Erau zece", conform deciziei luate de strănepotul romancierei britanice, James Prichard.

Read more: Titlul romanului "Zece negri mititei" de Agatha Christie va fi schimbat, pentru a nu ofensa
Știri internaționale

Biroul Federal de Investigații Criminale (BKA) din Germania, responsabil, printre altele, cu protecția oficialilor guvernamentali germani, asigură în acest moment protecția opozantului rus Aleksei Navalnîi, aflat sub tratament la un spital din Berlin, în urma unei presupuse otrăviri în Siberia. Protecția poliției a fost pusă la dispoziție de statul german, a precizat BKA, informează Agerpres.

Read more: Aleksei Navalnîi se află sub protecția forțelor BKA (Bundeskriminalamt). Opozantul rus a fost dus...
Știri internaționale

Autoritățile elene au actualizat condițiile de intrare pe teritoriul Greciei, noile reguli fiind valabile din 17 august, a anunțat Ministerul român al Afacerilor Externe. În același timp, Ambasada Greciei la București a făcut clarificări referitoare la declarațiile autorităților grecești, privind prezentarea testului negativ pentru Covid în cazul copiilor sub 10 ani.

Read more: OFICIAL: Noile condiții de intrare în Grecia valabile de luni, 17 august
Știri internaționale

Lista „zonelor de risc“ din România stabilită în contextul pandemiei de COVID-19 a fost actualizată, miercuri seară, autoritățile germană, fiind completată cu noi regiuni din România.

Read more: Germania a actualiza lista zonelor de risc din Româna. Călătorii din București și 17 județe...
Știri internaționale

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, vineri sară, Germania a revizuit condițiile de intrare pe teritoriul german ca urmare a actualizării listei „zonelor de risc“.

Read more: Germania a introdus șapte județe din România în "zona de risc" și solicită test negativ pentru...
Știri internaționale

Belgia a actualizat, sâmbătă după-amiază, lista statelor considerate cu risc mare de infectare cu coronavirus. În ceea ce privește România, patru regiuni au fost incluse "zona roșie".

Read more: Patru regiuni din România au fost incluse în "zona roșie" de autoritățile belgiene. Și cei care...
Știri internaționale

Autoritățile italiene au anunțat prelungirea cu până la zece zile a măsurilor privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Italiene pentru persoanele care vin din Romania, măsuri valabile inițial până la data de 31 iulie a.c.

Read more: Italia prelungește perioada restricțiilor pentru persoanele care vin din țara noastră. Belgia și...
Joomla SEF URLs by Artio