Știri internaționale

Știri internaționale

„Situaţia generată de Covid-19 poate fi caracterizată drept pandemie”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS. „Nu e doar o criză de sănătate publică, ci o criză care va afecta toate sectoarele, așa că fiecare sector și fiecare individ trebuie să se implice în lupta coronavirusului”, a spus Ghebreyesus.

Read more: Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus
Știri internaționale

Poliția Federală derulează controale de amploare la toate punctele de frontieră ale Germaniei, dar și în interiorul țării. Printre cei depistați de oamenii legii în timpul acestor razii se află și un tânăr român condamnat care nu a putut plăti amenda ce l-ar fi scăpat de detenție. Bărbatul a fost trimis direct după gratii.

Read more: Razii la fontieră, în Germania. Un român care nu a putut plăti amenda de peste 6.000 de euro va...
Știri internaționale

Coronavirusul se răspândește rapid în Germania, epidemia afectând până în prezent 10 din cele 16 state federale. Duminică seara, au fost raportate peste 130 de persoane infectate.

Read more: Peste 130 de pacienți infectați cu coronavirus, în Germania. Numărul cazurilor a crescut de șapte...
Știri internaționale

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) recomadă românilor care călătoresc în străinătate să consulte cu regularitate informațiile de pe pagina de internet a MAE, pentru a fi la curent cu măsurile excepționale luate de state în contextul răspândirii infecției cu coronavirus.

Read more: Avertismentul Ministerului de Externe, în contextul epidemiei de coronavirus
Știri internaționale

Un italian în vârstă de 78 de ani care fusese testat pozitiv la coronavirus a decedat, a anunţat vineri ministrul italian al Sănătăţii. Este primul deces cauzat de coronavirus în Italia. De altfel, Italia este ţara cea mai afectată de coronavirus, oficialii anunţând vineri 14 noi cazuri confirmate în regiunea înstărită Lombardia şi alte două suspecte în cea vecină, Veneto.

Read more: Primul deces cauzat de coronavirus în Europa apare într-o ţară în care tocmai au fost confirmate...
Știri internaționale

În incendiul din 2008 a fost distrusă o prețioasă arhivă audio, evenimentul fiind descris drept „cel mai mare dezastru din istoria industriei muzicale”, potrivit unei investigații realizate de jurnaliștii americani.

Read more: Universal a confirmat că master-uri Nirvana, Soundgarden sau Guns N’ Roses au fost distruse în...
Știri internaționale

Ministerul Român al Afacerilor Externe a anunțat, vineri dimineață, într-un comunicat oficial, că printre cele nouă persoane ucide miercuri seară, în două atacuri petrecute la Hanau, în Germania, se află și un cetățean român.

Read more: MAE confirmă că un român a fost ucis în atacurile de la Hanau (Germania). Detalii șocante despre...
Știri internaționale

Un român de 54 de ani din România a fost expulzat din Italia și a primit interdicție de a se mai întoarce în această țară în următorii cinci ani, după ce a ajuns la spital, în stare de ebrietate, de 73 de ori. cazul a fost relatat de presa din peninsulă.

Read more: Un român a fost expluzat din Italia, pentru cinci ani, după ce a fost găsit beat de 73 de ori
Știri internaționale

Marea Britanie va cere ca toți muncitorii străini calificați care doresc să lucreze în Regat să aibă o ofertă de muncă, să îndeplinească condițiile salariale și cerințele legate de cunoașterea limbii engleze.

Read more: BREXIT: Noile reguli impuse de Marea Britanie, pentru muncitorii din afara țării
Joomla SEF URLs by Artio