Știri internaționale

Știri internaționale

Starea de maximă urgență din China a generat, ieri, închiderea a încă trei orașe - unul dintre acestea fiind la aproximativ 100 de km de Shanghai. Autoritățile chineze așteaptă un transport de medicamente produse de SUA care promit să elimine virusul din plămâni în maxim 48 de ore. Medicamentul care va fi primit de urgență de autoritățile chineze este rezultatul ultimelor cercetări ale specialiștilor americani bazate pe studiul virusului chinezesc.

Read more: Surse: China primește ajutor din partea SUA. Un nou medicament care ar elimina virusul în maxim 48...
Știri internaționale

Numărul de decese cauzate de coronavirus în China a crescut la 425, după ce autorităţile din provincia Hubei au confirmat, în raportarea oficială de marţi, încă 64 de cazuri de deces înregistrate practic în ultimele 24 de ore. În afara graniţelor chineze au mai fost înregistrate încă două decese, cel mai recent dintre acestea fiind confirmat public tot marţi dimineaţă, la un bărbat din Hong Kong.

Read more: Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 427, două dintre ele confirmate în afara Chinei
Știri internaționale

Spitalul construit de chinezi la Whuan, zona considerată epicentrul epidemiei de coronavirus, este gata la numai 10 zile după demararea lucrărilor, iar luni au fost internați aici primii pacienți.

Read more: Cum arată spitalul construit de chinezi în 10 zile, pentru pacienții infectați cu virusul mortal....
Știri internaționale

Iranul a recunoscut, sâmbătă, că a doborât la mijlocul săptămânii avionul ucrainean, însă spune că uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintenționată. Până acum, Teheranul a negat vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.

Read more: Armata iaraniană recunoaşte că a doborât avionul Boeing cu 176 de oameni la bord, după "o eroare...
Știri internaționale

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 176 de persoane și membri ai echipajului la bord, s-a prăbușit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Aparent, tragedia a fost cauzată de probleme tehnice, anunță agenția Reuters, citată de Mediafax.

Toți cei aflați la bord au murit, potrivit televiziunii de stat iraniene.

Se pare că aeronava se îndrepta spre Kiev.

Avionul era un Boeing-737.

Foto: cnn.com

Știri internaționale

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie și îi avertozează pe români să evite călătriile în Orientul Mijlociu și în special în Irak, după uciderea generalului Qassem Soleimani, șeful Forțelor Quds din Iran, într-un atac aerian pe aeroportul din Bagdad.

Read more: MAE le recomandă românilor să evite călătoriile în Irak, în contextul tensiunilor apărute după...
Știri internaționale

15 cutremure au avut loc în Albania, în mai puțin de 10 ore, de luni seară până marți dimineață. Cel mai puternic dintre ele, cu o magnitudine de 6,3 grade, urmat de o replică puternică, a dus la prăbușirea mai multor clădiri.

Read more: Panică în Albania! Cel puțin 11 morți și 150 de răniți după un cutremur de 6,3 grade în zona Durres
Joomla SEF URLs by Artio