Știri locale

Știri locale

Spitalul de Pediatrie Ploieşti ajunge la al treilea director de la începutul acestui an. La conducerea interimară a unităţii a ajuns, de câteva zile, chirugul pediatru Anca Miu.

Read more: Un nou director interimar la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, la 3 luni de la precedenta schimbare
Știri locale

Primăria Lipănești a lansat un program de voluntariat prin care încearcă să vină în sprijinul contribuabililor, prin degrevarea ghișeelor și asigurarea asistenței la contactul cetățenilor cu administrația locală, pentru rezolvarea problemelor curente.

Read more: Primăria Lipănești a lansat propriul program de voluntariat
Știri locale

Autorităţile din Prahova au anunţat că patru centre de vaccinare din judeţ au fost aprovizionate şi vor efectua, începând de luni, vaccinul Moderna, după ce până acum era disponibilă aici doar varianta AstraZeneca.

Read more: Patru centre de vaccinare din Prahova trec de la AstraZeneca la Moderna
Știri locale

Consiliul Local Dumbrava a adoptat, recent, un proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii  “Proiect pilot - Sală de sport școlară din satul Dumbrava, comuna Dumbrava, județul Prahova”.

Read more: CL Dumbrava a aprobat predarea, către Ministerul Dezvoltării, a terenului pe care va fi construită...
Joomla SEF URLs by Artio