O înregistrare surprinsă de o cameră de bord, publicată pe Facebook de fostul primar al comunei prahovene Puchenii Mari, Sorin Constantin, surprinde momentul în care un accident e evitat la limită. Un şofer venit de pe un drum secundar a tăiat calea mai multor maşini care circulau pe Drumul Judeţean 102, dinspre Păuleşti spre Ploieşti, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Incidentul a avut loc pe drumul care leagă Ploieştiul de Păuleşti, la intersecţia cu strada Alba Iulia, care vine dinspre Bulevardul Republicii, de altfel una dintre cele mai periculoase intersecţii din jurul municipiului. Potrivit înregistrării video, fostul primar conduce pe banda a doua, pe sensul de intrare în municipiu. El pare să încetinească un pic, în momentul în care s-au aprins stopurile maşinii de pe prima bandă. În acel moment, un şofer venit de pe drumul secundar la taie calea ambelor maşini, pentru a vira la stânga, spre Păuleşti.

"Azi dimineață ora 7.15 intersecția străzilor Găgeni şi Alba Iulia am evitat o tragedie! Mulţumim lui Dumnezeu!", a scris fostul primar pe Facebook, lângă înregistrarea video.

Joomla SEF URLs by Artio