Mai multe persoane au fost rănite, iar un drum judeţean din Prahova este parţial blocat, după un accident rutier care a avut loc joi după-amiază, în comuna Ariceştii Rahtivani. Un microbuz de muncitori, în care se aflau 20 de persoane, a intrat în coliziune cu remorca unui camion.

 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.50, pe Drumul Judeţean 144, la ieşirea din Ariceşti către Nedelea. Din primele date se pare că un microbuz cu muncitori nu a păstrat o distanța de siguranță față de un ansamblu tir care circula în fața sa, a transmis Poliţia Prahova.

Mai multe persoane din microbuz au fost rănite. Patru dintre pasageri acuzau dureri, urmând ca starea de sănătate a victimelor să fie evaluată de medici, autorităţile estimând, din primele informaţii, că o singură persoană ar avea nevoie de transportul de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

Serviciul de Ambulanţă Prahova a trimis la faţa locului trei echipaje. De asemenea, ISU Prahova intervine cu un echipaj de stingere, unul de prim ajutor și o autospecială pentru transportul de victime multiple.

În urma impactului, o bandă din cele două ale DJ 144 este blocată, iar în prezent traficul rutier este dirijat de poliţişti şi se desfăşoară pe un singur fir, a mai anunţat IPJ Prahova.

(Foto: ISU Prahova)

Joomla SEF URLs by Artio