Un bărbat în vârstă de 56 de ani a murit, sâmbătă seară, în localitatea prahoveană Stoeneşti, după ce a fost lovit de o autoutilitară, pe Drumul Naţional 72, Ploieşti-Târgovişte. La scurt timp, în aceeaşi zonă a mai avut loc şi o tamponare între alte două maşini, iar traficul rutier a fost blocat zeci de minute.

 

Un şofer de 42 ani care conducea o autoutiliatră pe DN 72, pe raza localității Stoeneşti, a surprins și accidentat un pieton de 56 de ani care se afla în traversarea străzii dinspre partea dreaptă a sensului de mers Târgovişte - Ploieşti, a anunţat iniţial Poliţia Prahova, care a precizat că în apropierea accidentului se află şi o trecere pentru pietoni, urmând a se stabili dacă pietonul era angajat în traversare regulamentară. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 17.30. La faţa locului au ajuns echipajele de prim ajutor, medicii au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, decesul victimei fiind anunţat după câteva zeci de minute. Condcutărul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul ieşind negativ.

Tot în zonă, din cauza accidentului, s-a produs şi o tamponare, cel mai probabil după ce unul dintre şoferi, distras de intervenţia autorităţilor, n-a mai fost atent la drum, a mai anunţat Poliţia Prahova, iar traficul afost blocat, circulaţia desfăşurându-se, pentru câteva zeci de minute, alternativ, dirijat, pe firul Ploieşti-Târgovişte.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries