Doi adulţi şi un copil de 5 ani au ajuns la spital după un accident produs pe Drumul Naţional 1, în comuna prahoveană Puchenii Mari. În coliziune au fost implicate două autovehicule, care, potrivit informaţiilor transmise de ISU Prahova, s-au răsturnat şi au rămas pe plafon.

 

Un echipaj de descarcerare de la ISU a intervinit în Puchenii Mari, pe Drumul Naţional 1, după ce două maşini s-au răsturnat în urma unui accident rutier. O femeie a rămas prinsă între fiarele contorsionate. Aceasta a fost scoasă după o intervenţie care a durat peste zece minute, fiind imediat preluată de medicii sosiţi la faţa locului şi transportată la spital, cu o fractură la umăr. Încă un adult şi un copil de cinci ani au ajuns, de asemenea, la spital în urma acestui accident.

Poliţia Prahova a transmis că, din primele verificări, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepastrării distanţei de siguranţă în mers. Ambele autoturisme se deplasau pe sensul Bucureşti-Ploieşti, ele au fost implicate într-o coliziune față-spate, iar din impact ambele au fost proiectate pe celălalt sens de mers. În urma coliziunii, traficul rutier se derulează cu mari probleme pe sensul de mers Ploieşti-Bucureşti, fiind dirijat de poliţişti.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio