Directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Lucian Rădulescu, a fost, marți, protagonistul unui scandal iscat în plină stradă, cu Poliția,în apropiere de Păulești. Scena a fost înregistrată, iar filmarea a fost publicată, în această dimineață, de polițistul Marian Godină, pe o rețea de socializare. Tot astăzi, în replică, IJP Prahova a transmis un punct oficial de vedere și a anunțat că directorul CSM, care la momentul incidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost amendat cu aproape 3.000 de lei.

 

Incidentul ar fi fost declanșat de faptul că doi polițiști i-au atras atenția directorului adjunct de la CSM Ploiești că a parcat neregulamentar. S-a întâmplat marți, aproape de domiciliul acestuia, din Păulești.

Drept răspuns, Lucian Rădulescu s-a luat la ceartă cu membrii echipajului, înjurându-l pe unul dintre ei și lansând amenințări voalate, în timp ce flutura legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor. Numai că totul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale după ce au fost publicate, pe Facebook, de polițistul Marian Godină.

"Încerci cu mine d-astea?" și "Las' că-ți arăt eu ție" sunt doar câteva dintre replicile pe care Lucian Rădulescu i le adresează polițistului care l-a oprit, așa cum reiese din înregistrarea publicată în mediul on-line, care poate fi văzută aici.

"În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localității Păulești, județul Prahova, facem următoarele precizări:

Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului  cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză", a fost punctul de vedere oficial transmis, în această dimineață, de IJP Prahova.

Într-o declarație dată pentru observatorulph.ro, Rădulescu spune că, la nervi, a folosit un limbaj nepotrivit, și susține că polițistul respectiv îl "vâna".

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries