Poliția Prahova a anunțat că bărbatul de 50 de ani, din Boldești-Scăeni, bănuit că ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani, a fost reținut, iar astăzi ar putea fi plasat în arest preventiv. Măsurile au fost luate în urma perchezițiilor în timpul cărora anchetatorii ar fi găsit înregistrări cu minora.

 

Poliţiştii specializaţi din cadrul BCCO Ploiești au efectuat, aseară, percheziții informatice la domiciliul bărbatului din Boldești-Scăeni bănuit că ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani, fiica unui vecin. ANchetatorii au identificat, în telefonul suspectului, filmări cu minora în ipostaze sexuale explicite (VEZI DETALII).

Cercetările au fost extinse sub aspectul infracțiunii de pornografie infantilă, cauza fiind înaintată la DIICOT-Serviciul Teritorial Ploiești, unde au fost continuate cercetările împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Ploiești, a anunțat IJP Prahova.

După finalizarea anchetei, în cursul nopții de 09-10.08.2019, procurorul a dispus reținerea persoanei în cauză, acesta urmând a fi prezentat la data de 10.08.2019 Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Update: Instanța a decis, sâmbătă după-amiază, plasarea bărbatuluide 50 de ani în arest preventiv, pentru 30 de zile.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio