Ambrozia, buruiana care a invadat Ploieștiul și provoacă probleme de sănătate persoanelor alergice, este ținta cele mai noi campanii lansate de Asociația "Prahova în Acțiune".

 

Membrii Asociației au început demersurile prin care să oblige autoritățile să ia măsuri, așa cum de altfel și legea impune, împotriva acestei plante. Totodată, aceștia îi îndeamnă pe cetățeni să se alăture campaniei, prin susținerea ei, dar și prin adoptarea de măsuri, pe proprietățile private, pentru combaterea ambroziei.

"Asociația «Prahova în Acțiune» a început demersurile pentru aplicarea prevederilor legale de către autorități. În prezent, implicarea autorităților nu este suficientă, fiind necesară şi o contribuție cetățenească, individuală sau de grup.

Pentru ca cetățenii să înțeleagă atât sistemul prevăzut de lege, cât şi modalitățile concrete în care aceştia se pot implica direct (semnarea listelor de susținere a demersului nostru, identificarea ambroziei în teren, adrese către autorități etc.), asociația noastră va oferi cetățenilor informații periodice privind proiectul «Stop ambroziei în Ploieşti!"»

Pentru început, vom prezenta legea privind combaterea ambroziei pe înțelesul tuturor, urmând ca, în scurt timp, «Prahova în Acțiune» să pună la dispoziția cetățenilor listele de semnături (care vor conține numai numele şi numărul de telefon al semnatarilor, fără date personale de identificare), precum şi modalitățile concrete de implicare a ploieştenilor pentru prevenirea, combaterea şi distrugerea ambroziei", au anunțat reprezentanții Asociației.

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries