Finalul lunii septembrie aduce, la Ploiești, o nouă ediție a Târgului Urban de Ateliere, un eveniment deja consacrat și foarte apreciat din seria celor organizate, pentru comunitate, de Asociația "Prahova în Acțiune".

 

A patra ediție a Târgului Urban de Ateliere va avea loc pe 28 septembrie, în intervalul 11.00-14.00, în parcul din spatele Complexului Lămâița. Evenimentul se adresează copiilor din municipiu, urmărind, ca de altfel toate acțiunile organizate de Asociația "Prahova în Acțiune" (VEZI DETALII), implicarea ploieştenilor într-un mediu cultural-educativ-creativ prezentat prin intermediul unor ateliere împărțite pe diverse teme, la care copiii de toate vârstele sunt invitați să participe.

"Evenimentul îşi propune să aducă o pată de culoare în oraşul Ploieşti, deoarece percepția locuitorilor privind activitatea culturală şi educativă este una neutră, aceştia simțind nevoia de acțiune, indiferent de vârsta lor. Mai mult decât atât, dorim să dovedim faptul ca nu orice activitate implică un aspect pecuniar, deşi majoritatea atelierelor propuse de noi sunt susținute de nume cunoscute în comunitatea noastră", au transmis organizatorii.

În cadrul târgului din 28 septembrie vor fi organizate ateliere cu diverse teme, în care copiii vor avea șansa să cunoască activităţi din mai multe domenii şi/sau să le practice pentru o perioada determinată de timp (30 min/1h, în funcție de decizia fiecărui profesor).

Cei mici vor avea posibilitatea de a se înscrie şi să participe la mai multe ateliere pe parcursul evenimentului.

Organizatorii, susținătorii atelierelor şi voluntarii nu percep nicio taxă de înscriere sau participare în cadrul atelierelor.

Până la Târgul Urban de Ateliere, cei mici sunt așteptați și sâmbătă, pe 21 septembrie, în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, la o nouă ediție a unui alt eveniment devenit celebru la Ploiești: "Bazarul Copiilor"  (VEZI DETALII).

Foto: Târg Urban de Ateliere

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries