Asociația "Prahova în Acțiune" pregătește, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, o campanie umanitară prin care își propune să strângă donaţii pentru familii nevoiașe din localitățile izolate ale județului.

 

"Prahova în Acţiune vine în ajutorarea celor mai puţin norocoşi din comunitatea prahoveană şi va organiza în luna decembrie 2019 o Caravană Umanitară, cu plecare din Ploieşti. Traseul va cuprinde localităţi izolate din judeţul Prahova, asociaţia asigurându-se că donaţiile vor ajunge la familii nevoiaşe. Strângeţi împreuna cu familia şi prietenii voştri lucruri pe care doriţi să le donaţi (îmbrăcăminte, diverse articole gospodăreşti, alimente neperisabile, jucării şi rechizite) – în stare perfectă de utilizare sau funcţionare. La data de 15 noiembrie 2019 vom anunţa centrele de strângere a donaţiilor", au transmis reprezentanții Asociației.

Cei care doresc să li se alăture, pentru a face parte din caravana care va străbate județul, le-ar fi, de asemenea, de mare ajutor. "Înscrieţi-vă să faceţi parte din caravană, punându-vă la dispoziţie autoturismul şi timpul dumneavoastră. Răspândiţi mesajul nostru pentru a aduce o rază de speranţă şi de bunătate în cât mai multe case! Pentru detalii, ne puteţi contacta prin mesageria Facebook sau prin WhatsApp la numărul de telefon al asociaţiei - 0771 021 352" este mesajul organizatorilor campaniei.

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries