Un nou incident atrage atenția asupra condițiilor în care trăiesc ploieștenii din cartierul Mitică Apostol.

 

Roata unei mașini s-a blocat, vineri, într-o gură de canal acoperită suerficial cu un capac din metal care a cedat la trecerea vehiculului. Potrivit unor locuitori, incidentul s-a petrecut pe strada Delfinului.

Evenimentul a fost semnalat și de consilierul municipal Cristina Toma Cochinescu, autorul a numeroase demersuri menite să atragă atenția autorităților asupra neajunsurilor din cartierul Ploiești Vest. “Las şi eu asta aici, ca mărturie peste câțiva ani, când cartierul Mitică Apostol va fi cel mai frumos din România. Foto primită azi de la locuitorii din MA”, a scris aceasta pe pagina de Facebook, într-o postare care include și o fotografie de la locul evenimentului.

UPDATE - Punctul de vedere al reprezentanților societății care deține autovehiculul implicat în evenimentul din Mitică Apostol:

"Ca urmare a celor apărute in mediul online, respectiv pe pagina personală de Facebook a doamnei consilier Cristina Toma Cochinescu, ne exprimam următorul punct de vedere: ne pare rău de situația cartierului Mitica Apostol, însă nu dorim ca societatea noastră sa facă indirect, prin poze cu mașinile noastre, parte din disputa politică a doamnei Cochinescu. Mașina este perfect funcțională, neexistând daune produse de nefericitul eveniment. Astfel, ii solicitam doamnei Cochinescu sa retragă pozele și postările cu bunul proprietate a companiei de pe pagina domniei sale de Facebook și sa își rezolve problemele politice intr-un mod elegant, administrativ și fără dramatizări nefondate. Mașina nu este avariată absolut deloc, nu considerăm că administrația publică locală se face vinovată de producerea acestui eveniment, care până la urmă nu s-a soldat decât cu niște poze în mediul online și putină campanie politică pentru doamna Cochinescu".

Sursa foto ilustrație: locuitor Mitică Apostol

Joomla SEF URLs by Artio