Doi angajați de la Cora Ploiești au fost testați pozitiv pentru coronavirus, conform unui comunicat transmis de conducerea hipermarketului.

 

Primul angajat testat pozitiv nu a mai venit la muncă din data de 2 iulie 2020, când au apărut primele suspiciuni privind starea de sănătate, iar cea de-a doua persoană  din 9 iulie 2020, se arată în răspunsul transmis de Cora, la solicitarea observatorulph.ro. reprezentanții hipermarketului au precizat că alți doi angajați au fost trimiși în izolare, conform deciziei luate în urma anchetei epidemiologice efectuate de DSP Prahova.

"Cora a luat imediat măsurile necesare în hipermarket și în birouri, care au fost supuse unor operațiuni de dezinfectare generală. Hipermarketurile din rețeaua Cora sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, iar măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului sunt respectate întocmai. Prin urmare, au fost montate panouri de plexiglas în zona caselor de marcat, precum și puncte de dezinfectare la intrarea în magazine. Clienții au la dispoziție șervețele dezinfectante pentru coșuri și cărucioare și se pot spăla pe mâini în chiuvete montate în acest scop. Angajații poartă măști de protecție sau viziere și au propriul kit de dezinfectare a spațiului de lucru. La intrarea în magazine se efectuează triajul epidemiologic prin verificarea temperaturii clienților. Totodată, toți cei care intră în magazinele noastre trebuie să poarte mască. Cora este în legătură cu cei doi angajați testați pozitiv, precum și cu cei doi aflați în izolare, urmărim starea lor și îi așteptăm să revină în echipă cât mai curând”, se mai precizează în comunicatul citat de observatorulph.ro.

 

Foto: afi-ploiesti.ro

Joomla SEF URLs by Artio