Două persoane au fost rănite într-un accident bizar produs sâmbătă pe Drumul Naţional 1, în Prahova, în comuna Bărcăneşti. O maşină a ieşit de pe carosabil, lovind un atelaj hipo care se afla pe acostament şi apoi ricoşând într-un autoturism parcat. În urma accidentului, o bandă de mers de pe sensul Bucureşti-Ploieşti a rămas blocată zeci de minute.

 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că maşina era condusă de o femeie de 61 de ani, care din motive necunoscute a pierdut controlul direcţiei. În urma impactului, un bărbat de 47 de ani şi o femeie de 60 de ani, ambii aflaţi în căruţa acroşată, au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la spital. Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 12.00, în Bărcăneşti, la kilometrul 52+500 al DN 1, a mai anunţat Poliţia Prahova. "O femeie de 61 ani a condus un autoturism pe DN 1, pe banda nr 1 a sensului de mers Bucureşti către Braşov şi din motive necunoscute ar fi părăsit partea carosabila intrând în coliziune cu un atelaj hipo cu 2 ocupanți, care se afla oprit pe acostament. În urma producerii accidentului autoturismul Sandero ar fi fost proiectat într-un alt autoturism ce se afla parcat regulamentar", a transmis IPJ Prahova, în urma primelor verificări, anunţând şi că şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, dar rezultatul a arătat că aceasta nu consumase alcool.

Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Bucureşti - Braşov pe banda întâi, în această zonă putând să se circule doar pe banda a doua, a anunţat Poliţia Prahova, în jurul orei 12.15.

Joomla SEF URLs by Artio