Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului bărbatului de 52 de ani care a căzut, luni seară, de la etajul unui bloc din Plopeni. Aceștia au demarat cercetări pentru a stabilit împrejurările exacte în care omul și-a pierdut viața.

Din informațiile de până acum, anchetatorii au stabilit că omul ar fi căzut după ce s-a dezechilibrat. Ei exclud, astfel, varianta unei crime sau a unei sinucideri, indiciile arătând că totul a fost doar un tragic accident.

"În jurul orelor 17:50, Poliția Orașului Plopeni a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la etaj, pe casa scării unui bloc din localitate. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fost declarat decedat de către cadrele medicale. Din primele verificări se pare acesta s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la un etaj superior peste balustrada de susținere. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de marți.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio