Două accidente similare s-au produs marţi în Prahova, pe DN1 şi DN1D, soldându-se cu rănirea a două persoane. În ambele cazuri, autoturismele în care se aflau victimele au intrat în coliziune cu vehicule de mare tonaj.

 

Primul accident s-a produs la Sinaia, în jurul orei 11.20. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1, sensul către Brașov, o femeie de 42 de ani, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblul de vehicule condus de un bărbat de 37 de ani, a transmis Poliţia Prahova. Se pare că TIR-ul era încărcat cu piatră. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Victime era conştientă, a anunţat ISU Prahova. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ pentru ambii conducători auto.

La aproximativ o jumătate de oră distanţă, echipele de intervenţie au fost solicitate şi în Bărăitaru, după un accident produs pe DN1D, între un SUV Hyundai şi un TIR. În autoturism se aflau patru persoane, iar una dintre acestea, un bărbat de 79 de ani, pasager, a fost rănită, necesitând de asemenea transportul la spital. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 100B, la intersecția cu DN1D, în localitatea Bărăitaru, un bărbat în vârstă de 71 de ani, posibil pe fondul neacordării de prioritate ar fi acroșat un ansamblul de vehicule condus de un bărbat de 61 de ani care circula pe DN1D, pe sensul Albești către Urziceni, au explicat ulterior reprezentanţii IPJ Prahova. În urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 79 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ pentru ambii conducători auto. În continuare, traficul este restricționat pe DN1D, pe sensul de mers către Urziceni, fiind dirijat de polițiști rutieri.

(Sursa foto: ISU Prahova)

Joomla SEF URLs by Artio