Societatea HIDRO PRAHOVA S.A va întrerupe, miercuri, pe 17 iunie, distribuția apei potabile în orașul Sinaia, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor Calea Codrului.

 

Pentru efectuarea lucrărilor, compania va opri temporar furnizarea apei potabile miercuri, 17 iunie, între orele 9.00 și 16.00.  Potrivit unui comunicat al societății, vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA de pe străzile Calea Codrului, Gheorghe Doja, Şoimului, Piatra Arsă, Coștilei, Plevnei, Furnica–parțial, precum și cei din zona cartierului Tirul cu Porumbei.

"Primăria orașului Sinaia a fost informată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit cu privire la oprirea apei în intervalul anunțat. Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", au transmis reprezentanții HIDRO PRAHOVA.

Joomla SEF URLs by Artio