La 30 de ani de la cel mai important eveniment din istoria recentă a românilor, asociația "Prahova în Acțiune" marchează trecerea celor trei decenii de la Revoluția din 1989 print-o acțiune inedită, care va aduce, la Ploiești, primul spectacol de teatru multimedia: "JURNAL DE ROMÂNIA. TIMIȘOARA".

 

Actorii Teatrului German de Stat vor veni la Ploiești sâmbătă, pe  29 iunie 2019, de la ora 19:00. Excepționalul spectacol, unic în România, va avea loc la sala Imaginario a Teatrului de Animaţie pentru Tineret şi Copii din Ploieşti.

"Sase actriţe îşi vor destăinui poveştile personale, aşa cum au fost ele influenţate de oraşul Timişoara şi de Revoluţia din 1989, de familie şi de prieteni, cu speranţe, realizări şi dezamăgiri, cu dragoste şi abandon, cu bune şi rele", anunță organizatorii.

Primul spectacol de teatru multimedia despre Revoluţia din 1989 este regizat de talentata Carmen Lidia Vidu. Printre proiectele de excepție ale acesteia se numără “Privighetoarea şi trandafirul” de Oscar Wilde, Camelia Lidia Vidu fiind, la 27 de ani, cel mai tânăr regizor care a montat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti . De asemenea, este regizorul multimedia al Festivalului George Enescu).

Preţul unui bilet la spectacolul din 29 iunie, de la Ploiești, este de 50 de lei.

Evenimentul, în limba germană, cu supratitrare în limba română, este recomandat persoanelor în vârstă de peste 15 ani.

Pentru rezervări şi informaţii îi puteți contacta pe organizatori prin intermediul paginii de Facebook a asociației "Prahova în Acțiune".

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries