O căruţă intrată pe Drumul Naţional 1 a generat un accident rutier care ar fi putut avea consecinţe grave. În urma coliziunii, petrecute sâmbătă după-amiază în Prahova, atelajul a fost spulberat, o maşină s-a răsturnat, fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare şi a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.35, în comuna prahoveană Bărcăneşti. Din primele date se pare că un atelaj hipo cu patru ocupanţi ar fi intrat din lateral pe banda 1 a sensului de mers Bucureşti-Ploieşti, fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism în care se aflau două persoane, a transmis Poliţia Prahova. În urma coliziunii, maşina s-a răsturnat pe plafon.

Un copil în vârstă de 10 ani, care se afla în căruţă, acuza dureri, motiv pentru care, iniţial, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. Separat, ISU Prahova a mobilizat un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim-ajutor.

În cele din urmă, Poliţia Prahova a mai transmis că nimeni nu a fost rănit grav şi nu a necesitat transportul la spital. Practic, cel mai "şifonat" a ieşit unul dintre cei doi cai, lovit la un picior.

Joomla SEF URLs by Artio