O femeie şi doi copii au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 16.20, în satul Brazii de Sus din comuna prahoveană Brazi, fiind catalogat de poliţişti ca un "autoaccident". Mai precis, o maşină în care se aflau patru persoane a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în gardul unei gospodării, după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei.

Trei dintre cei patru ocupanţi au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, respectiv la Spitalul de Pediatrie.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism al piramidei nazale, un băiat de 12 ani, cu traumatism cranio-cerebral minor şi traumatism la genunchi, ambii ajunşi la UPU, şi un băiat de 15 ani, care a suferit un traumatism lombar, transportat la Pediatrie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio