Știri locale

Știri locale

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna prahoveană Cocorăştii Colţ, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Reprezentanţii IPJ Prahova spun că nu s-au găsit urme de violenţă pe cadavru. Totuşi, bărbatul depusese recent o plângere împotriva altor persoane.

Read more: Bărbat de 46 de ani, găsit spânzurat în Cocorăştii Colţ
Știri locale

Hidro Prahova a continuat verificările, în județ, pentru depistarea celor care sustrag apă din rețeaua de distribuție a operatorului, racordându-se ilegal. Un nou caz a fost depistat la Băicoi.

Read more: Echipele Hidro Prahova au descoperit, la Băicoi, un branșament și un racord ilegale care deserveau...
Știri locale

Rata actualizată a infectărilor, pentru localitățile din Prahova, arată că județul are, în prezent, 18 localități în scenariul roșu, multe dintre ele sub noi restricții de duminică, 11 aprilie. Este vorba despre cele care, joi, aveau o rată a infectărilor peste 4 la mie. În această categorie va intra și Ploieștiul dacă numărul cazurilor confirmate în ultimele 14 zile crește cu cel mult 3.

Read more: #coronavirus: Ploieștiul este la 3 cazuri distanță de impunerea unor noi restricții. Incidență...
Știri locale

Pompierii prahoveni au intervenit, în ultimele 12 ore, la Scorțeni și Măneciu, pentru stingerea incendiilor izbucnite la o locuință, respectiv la un autoturism.

Read more: Incendii la Scorțeni și Măneciu, în noaptea de duminică spre luni. O casă și două mașini s-au...
Joomla SEF URLs by Artio