Știri locale

Știri locale

botoacaPrimarul oraşului prahovean Comarnic, Vasile Dorian Botoacă, a câştigat procesul declanşat împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate, Curtea de Apel Ploieşti anulând decizia ANI prin care se constata incompatibilitatea alesului local.

Read more: APH SPECIAL. Primarul oraşului Comarnic, Vasile Dorian Botoacă, a câştigat procesul cu ANI
Știri locale

laura moagherDirectorul Parcului Constantin Stere, instituţie care administrează şi adăpostul de animale de la Bucov, a declarat pentru jurnaliştii de la ph-online.ro că instituţia a primit doar 24 de cereri oficiale de adopţie din partea cetăţenilor. "Pentru a adopta sau revendica un câine de la Adăpostul de Animale Comunitare este necesară întocmirea unei cereri scrise de adopţie sau revendicare. În acest moment numai 24 de cereri au fost depuse", a declarat Laura Moagher (foto), directorul parcului, pentru ph-online.ro

Știri locale

afis maraton cheiaCea de-a patra ediţie a maratonului montan care are loc în staţiunea Cheia, reprezintă un eveniment de mare interes pentru admiratorii muntelui şi sportivi din toată ţara. Anul acesta, traseul de maraton va fi mai spectaculos decât până acum, motiv întemeiat pentru sute de turişti să confirme participarea la concursurile de alergare montană.

Read more: MARATON MONTAN 2013 LA CHEIA: 14-15 SEPTEMBRIE:Peste 700 de sportivi vor alerga pe traseele din...
Știri locale

sala sport blejoi 1La sfârşitul acestei luni, Primăria Blejoi va inaugura singura sală din zona rurală a judeţului care va fi omologată pentru sportul de performanţă. În afara sălii de sport propriu-zise, cu 500 de locuri pentru spectatori şi teren care respectă toate criteriile handbalului şi baschetului profesionist, clădirea mai cuprinde un spaţiu modern în care vor fi amenajate o sală de conferinţe, una de fitness, dar şi birouri pentru administraţia clădirii şi conducerea Clubului Sportiv Blejoi.

Read more: Proiect pentru comunitate: Sala Sporturilor din Blejoi
Știri locale

vasilica diaconu aphSesizat de mai mulţi agricultori din zonă asupra furturilor din recolte, primarul comunei Măgurele, Vasilică Diaconu (foto), a decis, împreună cu mai mulţi consilieri locali, să ia măsuri. Drept urmare, alături de poliţiştii comunitari şi unii gospodari din comunitate, a înfiinţat un serviciu de pază pentru perioada de toamnă.

Read more: MĂGURELE, PRAHOVA: Paza bună trece primejdia rea
Știri locale

Florin SalamManelistul Salam s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice pentru "prestaţia" de la o nuntă de romi, care a avut loc, ieri, la Ploieşti, scrie, în exclusivitate, observatorulph.ro

În ultimele două luni, foarte mulţi ploieşteni ne-au sesizat disconfortul pricinuit de diverse petreceri nocturne, în care manelele se aud puternic, în zona centrală a Ploieştiului, până la orele 3-4 dimineaţa.

Știri locale

poluareComisariatul judeţean Prahova al Gărzii Naţionale de Mediu prezintă, într-un raport adresat Prefecturii, principalele probleme de mediu întâlnite de către inspectorii instituţiei, în urma controalelor desfăşurate în anul 2012. Planul de inspecţie şi control pe 2013 propus Prefecturii Prahova de către Garda de Mediu ţine cont de problemele întâlnite la poluatori anul trecut, dar şi de tendinţele de dezvoltare socio-economică din judeţ, se anunţă într-un comunicat trimis de instituţia Prefectului.

Read more: Poluarea în Prahova / Cauzele principale: gestiunea necorespunzătoare a deşeurilor menajere şi...
Știri locale

palatul elisabeta basmele reginei maria principesa margareta 1Eleva Ana-Maria Ioana Pietroiu, de la Şcoala Primară Făgetu-Gura Vitioarei, a avut onoarea de a fi premiată de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta, în cadrul unei ceremonii organizate pe 9 iulie 2013 la Palatul Elisabeta din Bucureşti.

Read more: O elevă de la Şcoala Primară Făgetu – Gura Vitioarei a fost premiată de Alteţa Sa Regală...
Joomla SEF URLs by Artio