Știri locale

Știri locale

trap hipodromSpectatorii care au venit duminică în număr mare la Hipodromul din Ploiești nu au avut ce regreta. Nouă curse frumoase, cai valoroși, vreme excelentă, organizare la înălțime, parașutiști, mici, bere, oficialități, premii mult mai consistente ca de obicei, cu alte cuvinte o rețetă bună pentru a petrece în mod interesant o duminică de vară.

Integral pe ziaruloamenilorbuni.ro

Știri locale

turneu fotbal ziaristiPrimăria Bușteni, în parteneriat cu Asociaţia Presei Sportive din România a organizat, între 9 şi 12 iulie, pe terenul de fotbal al Hotelului Alexandros, "Turneul internaţional de fotbal pentru ziarişti".

La eveniment au participat Asociaţiile presei sportive din Bulgaria, Croaţia, Muntenegru, Moldova, Serbia, Macedonia, România, precum şi o selecţionată a jurnaliștilor sportivi de pe Valea Prahovei.

Read more: Turneul internaţional de fotbal pentru ziarişti de la Bușteni a ajuns la final / Trofeul a revenit...
Știri locale

brujban singeruÎn urma căderilor abundente de precipitaţii în data de 27 iunie, comuna Sângeru a fost grav afectată. Trei poduri s-au rupt, malurile apelor s-au prăbuşit, iar mai multe familii au rămas izolate.

cernicesti singeruPrimul dezastru s-a petrecut pe Drumul Comunal în punctul Cerniceşti, unde podul care traversează pârâul Camba a fost afectat în urma aluviunilor aduse de apa învolburată. Distrugerea podului a însemnat izolarea pentru zece familii care locuiesc în zonă.

Read more: DEZASTRU ÎN SÂNGERU: Apele au rupt poduri şi au lăsat familii izolate
Știri locale

minifotbal valea prahovei busteniCea de-a treia ediţie a competiţiei de minifotbal "Trofeul Valea Prahovei" s-a încheiat duminică, partidele pentru stabilirea clasamentului final disputându-se în Sala Sporturilor din Buşteni.

Partidele din ultimul act al întrecerii au fost urmărite de un numeros pubic, cu multe personalităţi ale sportului românesc, printre care s-a aflat reputatul comentator sportiv Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive din România, dar și fostul jucător şi căpitan al naţionalei de rugby Mircea Paraschiv.
Primul joc disputat a fost "finala mică", cel pentru stabilirea ocupantelor locurilor 3-4, în care au evoluat echipele din Predeal şi Azuga, pompierii predeleni reuşind o victorie clară (scor 5-1), prin care au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

Read more: Minifotbal „Trofeul Valea Prahovei" / Buşteni - Fieni 4-6 (2-1)
Știri locale

echipa asesoftPrimăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că valoarea programului anual „Promovarea sportului de performanţă" cu finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate de la bugetul local proiectelor cluburilor sportive pe ramura de sport din Ploieşti este de 1.800.000 lei pentru perioada 01.06.2013-15.12.2013.

Read more: Primăria Ploieşti a publicat sumele cu care finanţează cluburile prin programul „Promovarea...
Știri locale

brazi scoala 1Joi, 20 iunie 2013, a fost inaugurat noul sediu al Şcolii Gimnaziale Brazi, eveniment la care au participat atât oficiali din partea Inspectoratului Şcolar Prahova, parlamentari prahoveni, dar şi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Evenimentul a fost notat pe pagina de Facebook a preşedintelui PNL Prahova, Mircea Roşca:

brazi scoala gimnaziala

Read more: Şcoală gimnazială nouă în comuna Brazi / La inaugurare a fost prezent ministrul Educaţiei
Știri locale

zilele orasului ploiestiFirmele implicate în evenimentul dedicat Zilelor Oraşului Ploieşti au încasat de la administraţia locală peste trei miliarde lei vechi, titrează observatorulph.ro. Procedura de contractare a fost achiziţia directă.

Iată valoarea facturilor decontate din bugetul local:
-SUBLIME ENTERTAINMENT AGENCY – 289,540 lei,
-S.C. UDORA SPORT – 9,996 lei,
-S.C. DAROM PRODCOM – 6,096.46 lei,
-S.C. ANIDA IMOB – 3,505 lei.

Știri locale

vlad oprea mircea roscaPrimarul din Sinaia, Vlad Oprea, a împlinit 10 ani de mandat în fruntea administraţiei locale din oraşul staţiune de la Valea Prahovei. Edilului i s-a pregătit o petrecere surpriză din partea susţinătorilor şi a prietenilor. În fruntea acestora s-a aflat chiar preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, liderul liberal fiind un apropiat al primarului Vlad Oprea. Edilul sinăian a postat pe pagina personală Facebook un mesaj de mulţumire şi câteva imagini de la eveniment.

Read more: Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, sărbătorit de prieteni la împlinirea a 10 ani de mandat
Joomla SEF URLs by Artio