Știri locale

Știri locale

rebegea dumitruFostul judecător prahovean Dumitru Rebegea a fost condamnat, definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de  închisoare cu executare şi 5 ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 64. alin. 1 lit. a) teza a II a literele b), si c) Cod penal.

Dosarul lui Rebegea este cunoscut opiniei publice, fostul magistrat al tribunalului Prahova fiind condamnat pentru favorizarea infractorului într-un dosar în care este implicat şi interlopul ploieştean Sandu Zamfir, zis şi Austrianu.

Click aici pentru textul integral al hotărârii date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Sursa: telegrama.ro

Știri locale

pasarela omniaÎntre Winmarkt Omnia și Galeriile Comerciale ar putea să apară o nouă pasarelă, la nici 50 de metri de cea existentă, informează Ziarul Oamenilor Buni. După ce în campania electorală a promis ploieștenilor care locuiesc în apartamentele de deasupra Galeriilor Comerciale că nu va susține acest proiect, primarul Iulian Bădescu s-a sucit și s-a transformat în avocat al proprietarilor celor două spații comerciale. Citeşte integral despre subiect pe Ziarul Oamenilor Buni.

Știri locale

ratpRATP anunţă călătorii ca traseele 5, 28, 36, 44 barat şi 104 vor circula deviat în data de 8 mai 2013 în intervalul orar 19.30 – 23.00, urmare a desfăşurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oană.

Traseul 5: Sp. Judeţean – Cart. M. Bravu
- pe sensul Sp. Judeţean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ştefan Greceanu, după care va parcurge străzile: N. Bălcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Bătrân, Grădinari, stg. Chimiei.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judeţean, va parcurge străzile: Chimiei, Grădinari, Mircea cel Bătrân, Buna Vestire, Avram Iancu, M. Bravu, după care traseu normal.

Traseele 28, 36, 44 barat şi 104: Centru – UZTEL
- pe sensul Centru – UZTEL se vor parcurge străzile: M. Bravu, N. Bălcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Bătrân, Grădinari, Mihai Bravu după care traseu normal
- pe sensul UZTEL – Centru, traseu normal până în staţia FERO, după care se vor parcurge străzile: Grădinari, Mircea cel Bătrân, Buna Vestire, Avram Iancu, M. Bravu.

Mijloacele de transport public vor efectua pe porţiunea deviată toate staţiile întâlnite în parcurs.

Știri locale

magurele parc fotovoltaicTot mai multe companii străine sunt interesate, în ultima vreme, să investească în producţia de energie regenerabila din România. Printre judeţele în care au optat să investească producătorii surselor alternative de energie figurează şi Prahova. Astfel, pe raza comunei Măgurele, o companie din Danemarca a început, cu puţin timp în urmă, construirea primului parc fotovoltaic din zonă, investiţie care se ridică la peste 4.5 milioane de euro. După cum ne-a confirmat primarul comunei, Vasilică Diaconu, cele 8,6 hectare de teren pe care se vor monta panourile fotovoltaice de captare a energiei solare au fost cumpărate de la localnici. Panourile fotovoltaice ar urma să producă primii kilowaţi de energie regenerabilă la sfârşitul lunii iunie 2013.

Read more: Un parc fotovoltaic va fi ridicat în comuna Măgurele
Știri locale

oborul-ploiestiDorinţa reprezentanţilor administraţiei locale din Ploieşti de a privatiza Oborul Ploieşti printr-o procedură de selecţie de oferte a creat un scandal imens, presa locală acuzând conducerea SC Hale şi Pieţe Ploieşti că ar fi desfăşurat o procedură de licitaţie netransparentă, în care s-au înregistrat o serie de nereguli.

Read more: Oborul Ploieşti, privatizat ILEGAL / Dezvăluiri observatorulph.ro
Știri locale

electriceRegia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti a hotârât să prelungească „Marea debarasare", campanie în cadrul căreia cetăţenii sunt invitaţi să predea deşeurile de echipamente electrice şi electronice.

Campania trebuia să se încheie pe data de 30 martie, însă aceasta va fi valabilă şi în săptămâna 1-6 aprilie.

Ploieştenii care deţin echipamente grele sau de mari dimensiuni se pot adresa la numerele de telefon 0244.54.10.71 (int. 110), la Biroul Protecţia Mediului sau la 0800.800.884 şi 0244.984 (la dispeceratul Primăriei).
Cei care au aparate de mici dimensiuni le pot preda la centrul de colectare din strada Ciprian Porumbescu.

Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi la tombola care se va desfăşura luni 08 aprilie 2013, ora 10 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile în valoare de 2.500 de lei constau în aparate electrocasnice oferite de Asociaţia ROREC.

Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

Știri locale

badescu cosma eparu psd 4La sfârşitul săptămânii trecute, primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Ploieşti, pentru un mandat de doi ani, cu votul unanim al celor 245 de delegaţi prezenţi vineri, 15 martie 2013, la Conferinţa municipală de alegeri.

Read more: Vezi ce membri au fost aleşi în noua structură de conducere a PSD Ploieşti, după alegerile interne...
Știri locale

laura moagher parc bucovAMENINŢATĂ PENTRU CĂ ŞI-A FĂCUT DATORIA: Directoarea Parcului Memorial "Constantin Stere", Laura Moagher, a devenit ţinta unor atacuri violente venite din partea unui grup de ploiesteni furiosi. Angajaţii aflaţi în subordinea directoarei parcului au încercat să-şi facă datoria, ridicând de pe domeniul public un câine aflat în libertate pe domeniul public.

Read more: Directoarea Parcului Bucov, ameninţată în propriul birou / Exclusiv ph-online.ro
Știri locale

lei zooDupă transferarea leilor cunoscutului interlop Nuţu Cămătaru în grădina zoologică aflată în administrarea Parcului Constantin Stere, instituţia a înregistrat o creştere a încasărilor, foarte mulţi ploieşteni vizitând, în weekendul trecut, Zoo Bucov. Creşterea încasărilor grădinii zoologice a fost una substanţială, peste media zilnică. Visteria Zoo Bucov a încasat, în weekendul trecut, peste 7000 de lei din taxa de parcare şi cea de acces în grădina zoologică, informează site-ul stiriactuale.ro

Read more: Mişcare bună pentru Zoo Bucov / Leii lui Nuţu Cămătaru atrag mulţi vizitatori
Joomla SEF URLs by Artio