Știri locale

Știri locale

majorat calinderu busteni rosca savinCastelul Cantacuzino din Bușteni a fost, marţi seara ( 27 noiembrie 2012), gazda Balului Majoratului, eveniment dedicat elevilor claselor a XII-a și a XIII-a ai Colegiului "Ion Kalinderu" din oraşul Buşteni. Pe parcursul întregii seri, sărbătoriții au avut parte de foarte multe surprize din partea organizatorilor, anunţă un comunicat de presă al Primăriei Buşteni.

 

Read more: Savin şi Roşca, ce vă mai plac majoratele! / Primarul Buşteniului şi vicepreşedintele CJ Prahova...
Știri locale

str sondelor ploiestiPrimaria Ploieşti anunţă că, începand de marți, 27 noiembrie 2012, s-a modificat drumul cu prioritate la intersecția str. Sondelor cu str. Tribunei.

Indicatorul "STOP" care va fi amplasat pe str. Tribunei va fi supradimensionat.

Decizia a fost luata in Comisia Municipală pentru Transport si Siguranta Circulatiei si a fost pusa în practică de Compartimentul Autorizare Transport Public Local din cadrul Directiei Tehnic Investiţii.

Știri locale

elevi magurele isu prahovaSăptămâna trecută, cu ocazia „Ziua Porţilor Deschise", organizată pentru a marca "Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale" – aniversată în fiecare an pe 13 octombrie, elevii din Şcoala Măgurele au vizitat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Prahova.

Read more: În vizită la ISU Prahova / Pompierii le-au dezvăluit elevilor din Măgurele tainele acestei meserii
Știri locale

flagrant upgPh-online.ro publică un material legat de şpăgile date pentru ocuparea, de către studenţi, a unui loc în căminele Universităţii de Petrol şi Gaze.

Site-ul de ştiri prezintă şi un filmuleţ realizat cu camera ascunsă, în care are loc "negocierea" iniţială, între un pretins student şi portarul căminului.
Detalii, pe ph-online.ro

Știri locale

voloseviciUn control al Curții de Conturi făcut în luna septembrie a acestui an la Primăria Ploiești dezvăluie mari nereguli în ceea ce privește relația dintre administrația publică locală și FC Petrolul, informează site-ul de ştiri PHON.RO.

Read more: PHON.RO: Administraţia Volosevici - nereguli de un milion de euro în relaţia cu PETROLUL
Știri locale

pdlObservatorulph.ro publică o listă cu numele potenţialilor candidaţi ai Partidului Democrat Liberal pentru Camera Deputaţilor, printre nume apărând şi fostul primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, dar şi fostul prefect al judeţului Prahova, Adrian Dobre. De asemenea, pe lista propusă apare şi numele fostului preşedinte al PNL Prahova, Adrian Semcu, acesta urmând să candideze din partea platformei politice condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, ICCD.

Colegiul 1 Valea Prahovei – Cristian Burlacu - PDL
Colegiul 2 Câmpina - Florin Anghel - PDL
Colegiul 3 Băicoi - Adrian Dobre - PDL
Colegiul 4 Slănic - Daniel Neagoe - PDL
Colegiul 5 Vălenii de Munte - Mihai Apostolache - PDL
Colegiul 6 Boldeşti Scăieni - Dragoş Gunia - PDL
Colegiul 7 Urlaţi - Adrian Semcu – alianța Mihai Răzvan Ungureanu
Colegiul 8 Mizil - Cristian Apostol - PDL
Colegiul 9 Bărcăneşti – Filipeştii de Târg - George Ionescu - PDL
Colegiul 10 Ploieşti Sud – Andrei Volosevici – PDL
Colegiul 11 Ploieşti Vest - Roberta Anastase - PDL
Colegiul 12 Ploieşti Nord – Răzvan Lungu - PDL
Știri locale

ploiesti_shopping_cityÎn maxim şapte zile, toată structura, de 55.000 de metri pătraţi, a primului mall al Ploieştiului, va fi definitivată, informează portalul PH-ONLINE.RO. Construcţia sălilor de cinema a fost finalizată şi deja s-au predat unele spaţii către viitorii chiriaşi, au anunţat azi, la Ploieşti, reprezentanţii Ploieşti Shopping City, mall-ul care se construieşte la Carrefour Ploieşti.
Joomla SEF URLs by Artio