Știri locale

Știri locale

mame-minorePotrivit PUZ-ului intrat în posesia PH-online.ro, noul spital pentru copii al Ploieştiului va fi amplasat în zona din spatele Spitalului Judeţean Ploieşti, la câteva sute de metri, în linie dreaptă, de noul sediu administrativ al SJP. Municipalitatea deţine acolo două mari suprafeţe de teren, una dintre ele fiind pepiniera nr. 3 a SGU Ploieşti, informează PH-online.ro
Știri locale

izvoarele15Situată la jumătatea distanţei dintre municipiile Braşov şi Ploieşti, între oraşul Vălenii de Munte şi staţiunea turistică Cheia, comuna Izvoarele este cu adevărat o zonă care te face să spui că România are locuri minunate. Cadrul natural deosebit, Mănăstirea Crasna - monument istoric şi de arhitectură- situată într-un cadru natural minunat pe cursul superior al pârâului Crasna şi drumul prin pădure până acolo fac din această localitate un loc de vizitat de orice turist care vrea să se bucure de liniştea şi frumuseţea unui loc ce merită vizitat.
Read more: Un colţ de Rai în Prahova – Comuna Izvoarele - FOTOGALERIE
Știri locale

ph_online

Stadionul Ilie Oană NU a primit acreditarea, titrează ph-online.ro

Conform sursei citate, UEFA a cerut Primariei Ploiesti cel putin trei "corecturi" ale situatiei de fapt.

"Sunt nereguli la numarul de suporti de steaguri, la dotarile din vestiare si la semnalizarea rutiera a stadionului! Sustin surse avizate din Primaria Ploiesti, care au vazut corespondenta dine Primarie si Feratia Romana de Fotbal, pe aceasta tema. Din cauza neregulilor, acreditarea ca "stadion UEFA" ar putea veni dupa data de 15 mai", scrie ph-online-ro.
Știri locale

bataieLa data de 6.05.2012, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ciorani au fost sesizaţi telefonic prin S.N.U.A.U. „112” despre faptul că G. Cosmin a fost agresat de către P. Alexandru din comuna Sălciile.

La solicitare s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ciorani, care ajungând la faţa locului a constatat că pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii mai vechi, P. Alexandru si G. Cosmin s-au lovit reciproc pe stradă, G. Cosmin fiind transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

P. Alexandru, a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 61/1991 rep.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ciorani.

Știri locale

aragazDistrigaz Sud Reţele a sistat temporar alimentarea cu gaze a localităţilor Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Drăgăneasa şi Plaiu. Alimentarea cu gaze naturale pentru toţi clienţii din localităţile amintite va fi oprită în perioada 25 aprilie, orele 8.00 – 26 aprilie, orele 19.00.

În urma acestei sistări temporare a gazelor naturale sunt afectaţi circa 470 de clienţi casnici şi non-casnici.

Distrigaz estimează că reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din zona menţionată se va face începând cu data de 26 aprilie, orele 19.00, în condiţiile în care lucrările de mentenanţă realizate de către Transgaz Mediaş vor respecta planificarea iniţială.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, clienţii sunt rugaţi să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

Știri locale

deeeAsociaţia Română pentru Reciclare RoRec, alături de Primăria Slănic, cu sprijinul partenerului Philips, organizează, în data de 28 aprilie, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Sâmbătă, 28 aprilie 2012, cetățenii pot depune aparatura electronică și electrocasnică veche sau uzată la punctele provizorii de colectare, deschise între orele 09.30 – 16.30, ce vor fi amplasate dupa cum urmează:

Slănic:

-în faţa Primăriei

-Cartier Groşani – intersecţia străzilor I.L. Caragiale cu Crişan

-Cartier Prăjani – la Grădiniţă

Vărbilău:

Vărbilău – la Căminul Cultural

Livadea - la Căminul Cultural

Coţofeneşti – la Şcoală

Ştefeşti:

-la Căminul Cultural

Aluniş:

Aluniş – la Căminul Cultural

Ostrov - la Şcoală

Bertea:

-la Căminul Cultural

Locuitorii care doresc să renunțe la echipamentele grele ori voluminoase, beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu. Pentru detalii suplimentare sau programări pentru un astfel de transport gratuit, cetățenii pot suna, până vineri, 27 aprilie, între orele 09.00 – 18.00 și sâmbătă, 28 aprilie, 09.00-15.00, la numerele de de telefon 0769.292.795, 0722.249.879 sau 0751.302.115.


Știri locale

mobilÎn seara zilei de 23.04.2012, ora 21,03, poliţiştii din Băicoi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către V. Florina, din comuna Cocorăştii Mislii, despre faptul ca vecina sa, a patruns fara drept în locuinţa sa şi i-a deteriorat uşa de acces în locuinţă.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că între reclamantă şi  vecina sa exista o stare conflictuală mai veche, iar în seara respectivă vecina reclamantei a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa acesteia, iar, când reclamanta a apelat de pe telefonul mobil personal poliţia, vecina sa i-a luat telefonul mobil din mână şi a plecat la domiciliul său.

Telefonul mobil a fost recuperat si predat părţii vătămate.

Știri locale

euroÎn urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigarea fraudelor, procurorul desemnat cu supravegherea urmăririi penale a dispus începerea urmăririi penale faţă de angajata unei unităţi bancare.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că femeia, în calitate de angajat al sucursalei unei unităţi bancare, în perioada iulie-octombrie 2010 a retras în mod fraudulos şi şi-a însuşit suma totală de 26.000 euro (aprox. 111.800 lei) din conturile a patru clienţi ai băncii, falsificând semnăturile acestora de pe ordinele de plată aferente sumelor retrase.

Prejudiciu cauzat a fost recuperat integral.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
Știri locale

furtunaAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis azi la ora 13.00 o atenţionare de cod galben pentru instabilitate atmosferică, în care se arată că începând de mâine, 25 aprilie, de la ora 12.00 şi până joi dimineaţa la ora 09.00 "instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua trecător şi aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină".

Cantităţile de apă vor depăşi pe alocuri 20–25 de litri pe metrul pătrat, mai ales în zonele deluroase şi cele montane, iar în unele zone pot ajunge şi la 40 de litri pe metrul pătrat, după cum se mai arată în atenţionarea emisă de ANM.

Joomla SEF URLs by Artio