Știri locale

Știri locale

Polițiștii din Sinaia au reținut un șofer din județul Ilfov pe care azi-noapte l-au oprit în trafic de două ori, constatând, de fiecare dată, că omul de afla sub influența alcoolului. Dacă la prima abatere acesta s-a ales cu dosar penal, a doua oară, mai spre dimineață, întâlnirea cu polițiștii s-a terminat cu o vizită la arest.

Read more: Un șofer din Ilfov a  fost reținut, la Sinaia, după ce a fost prins conducând beat de două ori în...
Știri locale

Un incendiu a izbucnit luni dimineaţă, într-un apartament de la etajul patru al unui bloc de pe Aleea Iezerului din Ploieşti, în apropierea intersecţiei cu strada Cosminele, în zona de vest a municipiului.

Read more: FOTO - Incendiu într-un apartament din vestul Ploieştiului. Pompierii au trimis cinci autospeciale...
Știri locale

Traficul feroviar a fost blocat complet, duminică după-amiază, în zona oraşului prahovean Plopeni, după ce un copac a căzut peste calea ferată. Cel puţin două trenuri de călători au fost nevoite să oprească.

Read more: Un copac căzut peste şine blochează circulaţia feroviară între Ploieşti şi Slănic
Știri locale

Primaria Bucov a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare totală de 30.000 lei ca urmare a unui incendiu produs pe islazul comunei, în data de 31 martie, a anunţat Garda de Mediu. Coincidenţă sau nu, pompierii prahoveni au fost chemaţi să mai stingă un incendiu de deşeuri şi două seri mai târziu.

Read more: Primăria Bucov, amendată de Garda de Mediu după un incendiu de deşeuri izbucnit în comună
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 2 aprilie 2021
Știri locale

Săptămâna care se încheie a însemnat pași importanți înainte de lansarea licitației prin care va fi desemnat constructorul care va realiza primul tronson al autostrăzii A7 Ploiești – Buzău.

Read more: Ultimele pregătiri înaintea lansării licitației pentru cel mai mare proiect de infrastructură de...
Știri locale

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cms. șef de Poliție Marian Iorga, a rămas pieton după ce a fost prins circulând cu viteză peste limita legală.

Read more: Șeful IJP Prahova a rămas fără permis, pentru depășirea vitezei. Marian Iorga, sancționat de...
Joomla SEF URLs by Artio