Știri locale

Știri locale

Un incident grav a avut loc, joi seară, la magazinul Mega Image de pe Bd. Republicii din Ploiești. Doi tineri au reacționat violent după ce au fost atenționați asupra faptului că nu purtau mască de protecție.

Read more: Doi tineri, enervați că li s-a cerut să poarte mască, au bătut un paznic și au distrus intrarea...
Știri locale

Primarul comunei Colceag, Valentin Stan, a semnat, în această săptămână, documentația pentru exproprierile de pe raza comunei necesare demarării proiectului autostrăzii A7 Ploiești-Buzău.

Read more: Primarul din Colceag a semnat documentația pentru exproprierile de pe traseul viitoarei autostrăzi...
Știri locale

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat, joi dimineață, trei percheziții domiciliare, la adrese din Câmpina și Telega, într-un dosar privind infracțiunea de fraudă informatică, în formă continuată. Cauza se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Read more: Fraudă informatică pusă la cale de un prahovean. Acesta a convins oamenii să-i dea zeci de mii de...
Știri locale

Municipiul Ploiești a atins, miercuri, incidența de 3 cazuri active la 1.000 de locuitori. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis, potrivit unui comunicat transmis în această dimineață de Primăria Ploiești, ca deocamdată să fie adoptată o prelungire a restricțiilor deja valabile, cele specifice scenariului galben.

Read more: Ploieștiul între două scenarii. Autoritățile au decis prelungirea restricțiilor, până pe 15 aprilie
Știri locale

Cinci persoane au fost implicate într-un accident produs joi dimineață, în jurul orei 9.30, pe DN 1, în zona localității prahovene Păulești. Două dintre acestea au rămas încarcerate.

Read more: Două autoturisme și o autobasculantă implicate într-un accident pe DN 1. Trei persoane rănite,...
Știri locale

Rata infectărilor a ajuns la 3 la mie, la Ploiești, conform informațiilor transmise  miercuri de Prefectura Prahova. În total, în 10 localități din județ se consideră că riscul de infectare este foarte mare, la acest moment, iar altele ar putea completa lista, până la finalul săptămânii, când este de așteptat ca noi restricții să fie impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Read more: #coronavirus: Municipiul Ploiești a intrat în scenariul roșu. Cea mai nouă situație privind...
Știri locale

Spitalul Județean de Urgență Ploiești a primit dotări noi pentru Terapie Intensivă, datorită unei sponsorizări din partea Rompetrol - KMG International, a anunțat, miercuri, Fundația pentru Smurd.

Read more: FOTO: Noi dotări ATI, inclusiv două paturi cu ventilator, pentru Spitalul Județean de Urgență...
Știri locale

Patru percheziții au avut loc, marți, la adrese din Ploiești și Bărcănești, într-un dosar privind spargeri care ar fi fost date în zona de sud a municipiului, în noaptea de 12/13 martie.

Read more: Serie de spargeri, în zona de sud a Ploieștiului. Patru bărbați au fost reținuți
Știri locale

 

Patru bărbați care au fost implicați, marți după-amiază, în conflictul izbucnit într-o cafenea din Câmpina, au fost reținuți pentru 24 de ore, a anunțat IJP Prahova, în această dimineață.

Read more: Indivizii implicați în altercația de la Câmpina, în care un bărbat a fost înjunghiat, au ajuns în...
Știri locale

Bărbatul de 47 de ani care a murit în accidental produs în noaptea de luni spre marți, la Cocorăștii Colț, în timpul unei urmăriri a Poliției, avea o condamnare pentru omor.

Read more: Bărbatul care a murit într-un accident rutier, în Prahova, încercând să fugă de polițiști, avea o...
Joomla SEF URLs by Artio