Știri locale

Știri locale

Pentru Prahova a fost calculată, marți, o rată de infectare de 2,04 cazuri active la mia de locuitori. În prezent, nouă localități au incidența peste 3 la mie, corespunzătoare scenariului roșu.

Read more: #coronavirus: Încă două localități din Prahova în scenariul roșu. Ploieștiul și Câmpina, aproape...
Știri locale

Zeci de persoane s-au adunat și luni după-amiază, în centrul Ploieștiului, pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei (VEZI DETALII). Punctul de întâlnire a fost parcul din fața Palatului Administrativ, iar mai târziu acțiunea a continuat în fața sediului Primăriei Ploiești.

Read more: IJJ Prahova: Protest pașnic, la Ploiești. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale și sunt...
Știri locale

Încă un dascăl iubit al Ploieștiului s-a stins din viață. Gabriela Marinescu, fost profesor al Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești, a plecat dintre noi.

Read more: Doliu la C. N. “Mihai Viteazul” Ploiești. Fosta profesoară Gabriela Marinescu s-a stins din viață
Știri locale

Premierul Florin Cîțu a explicat, luni, într-o declarație susținută înaintea ședinței Biroului Executiv al PNL, de ce au fost adoptate noi restricții, în contextul pandemiei, și a avut un mesaj și pentru cei care doresc să protesteze față de aceste măsuri.

Read more: Ploieștenii au protestat, azi-noapte, împotriva restricțiilor impuse de autorități. Florin Cîțu:...
Știri locale

Prezent la Actualitatea LIVE, primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a explicat motivele pentru care numărul de cazuri pozitive la COVID 19 a crescut în localitatea pe care o administrează.

Read more: Marius Constantin, primarul orașului Băicoi: „Resimțim al treilea val. Vaccinăm doar 60 de...
Știri locale

Polițiștii din Ciorani au aplicat amenzi în cuantum de 5.500 de lei, sâmbătă, la Fulga. 11 petrecăreți au fost sancționați pentru participarea la un chef cu lăutari.

Read more: Amenzi de 5.500 de lei, la Fulga, după o petrecere cu lăutari. Cheful, întrerupt de polițiști
Știri locale

În cele două comune din Prahova în care rata infectărilor a trecut de 4 cazuri active la mia de locuitori, de duminică, 28 martie, intră în vigoare restricții noi. În weekend (vineri - duminică), circulația pe timpul nopții este restricționată începând cu ora 20.00, iar programul operatorilor economici din comerț/servicii se va încheia la ora 18.00.

Read more: Lista noilor restricții în vigoare, până pe 10 aprilie, la Păulești și Plopu
Știri locale

Polițiștii, alături de reprezentanți ai tuturor instituțiilor de control din județ, au continuat sâmbătă verificările în stațiunile de pe Valea Prahovei, în cadrul acțiunii derulate în scopul verificării modului în care sunt respectare restricțiile valabile în această perioadă.

Read more: Zeci de persoane sancționate și sâmbătă, pe Valea Prahovei, pentru nerespectarea restricțiilor în...
Joomla SEF URLs by Artio