Știri locale

Știri locale

Activitatea Grădiniței cu program normal Talea a fost suspendată printr-o hotărâre adoptată vineri de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Read more: Activitate suspendată la încă o grădiniță din Prahova, după confirmarea cu Covid a unei educatoare
Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va reuni sâmbătă într-o nouă ședință, pentru a stabilit restricții suplimentare valabile în localitățile din județ în care rata infectărilor a crescut, în ultimele zile.

Read more: CJSU Prahova decide, sâmbătă, noi restricții pentru localitățile din județ cu risc mare de infectare
Știri locale

Școlile și grădinițele din șase localități prahovene revin, de luni, în scenariul verde, în timp ce, pentru alte 13 CJSU a decis, în urma creșterii ratei de infectare, funcționarea unităților de învățământ conform scenariului galben sau roșu. În această a doua categorie intră inclusiv orașele Bușteni, Sinaia și Băicoi (VEZI DETALII).

Read more: Scenarii noi de funcționare a unităților de învățământ valabile de luni, în 19 localități din...
Știri locale

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 29554 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Cel mai nou bilanț oficial anunță 130 de cazuri noi în județ, după 788 de teste efectuate. 

Read more: #coronavirus: 14 cazuri confirmate la grupa de vârstă 0 – 18 ani, în ultimele 24 de ore. Secțiile...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 26 martie 2021
Știri locale

Garda de Mediu a derulat o serie de verificări, în urma sesizărilor venite din zona Ceptura, și a amendat patru producători de vin, acuzați că ar fi deversat ape neconforme în rețeaua de canalizare Ceptura și în canalul ANIF.

Read more: Amenzi pe bandă rulantă pentru producători de vin din zona Ceptura, pentru poluare. O societate...
Joomla SEF URLs by Artio