Știri locale

Știri locale

Polițiștii prahoveni au organizat, joi după-amiază, pe DJ 102 și DJ 102C, 10 filtre rutiere, în cadrul unei acțiuni care a urmărit prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, în special prin identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și a celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, precum și a abaterilor săvârșite de pietoni și bicicliști.

Read more: Peste 120 de sancțiuni aplicate, în numai patru ore, pe DJ 102 și 102C
Știri locale

Prahova are, la această dată, 1,73 de cazuri active la mia de locuitori. Cea mai mare rată a infectărilor a fost calculată, și joi, pentru comuna Păulești.

Read more: Rata infectărilor, în Prahova, pe localități, la 25 martie. La Păulești, indicatorul a trecut iar...
Știri locale

Prefectul de Prahova a cerut efectuarea de controale pe Valea Prahovei, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a pandemiei Covid-19.

Read more: Razii, în weekend, pe toată Valea Prahovei. Amenzi de peste 10.000 de lei pentru cei care încalcă...
Știri locale

Promoția 2021 are, și ea, o contribuție importantă la palmaresul învățământului prahovean. Cele mai noi veși au venit de peste ocean. Doar 91 de elevi din afara Statelor Unite ale Americii au fost admiși la Harvard, în acest an. Doi dintre ei sunt români, iar unul provine dintre viitorii absolvenți ai Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești.

Read more: Rareș Avram, de la CN “I. L. Caragiale” Ploiești, unul dintre cei doi elevi români admiși la...
Știri locale

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri, în Prahova și Dâmbovița, într-un dosar care vizează persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Read more: Percheziții în Prahova și Dâmbovița. 15 posibili traficanți de droguri și 50 de clienți ai...
Știri locale

Centrul de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte a fost închis. Planul era ca persoanele în așteptare să fie transferate la un alt centru, care urma să fie operaționalizat pentru etapa a III-a. Numai că acesta nu poate fi utilizat din lipsă de personal.

Read more: Autoritățile anunță închiderea unui centru de vaccinare din Prahova. Peste 1.700 de persoane erau...
Știri locale

Autoritățile din Prahova au anunțat, miercuri, șase noi decese asociate Covid survenite la pacienți din județ, cu vârste între 54 și 78 de ani. În ultimele 24 de ore, la 655 de teste efectuate au fost confirmate 133 de cazuri noi.

Read more: #coronavirus: Situația la zi, în județul Prahova. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 133 de...
Știri locale

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova au transmis Prefecturii răspunsul privind cazul a doi soți din comuna Filipeștii de Pădure care s-au stins din viață, în cursul săptămânii trecute, infectați cu Covid, după ce, pe 3 martie, primiseră prima doză de vaccin (VEZI DETALII).

Read more: DSP Prahova a anunțat concluziile în cazul celor doi soți din Prahova care au murit de Covid, la...
Știri locale

Trei autoturisme au intrat în coliziune marți seară, în intersecția Cioceanu din zona de vest a Ploieștiului. Un copil a fost rănit destul de grav după ce, în urma impactului, a fost proiectat în afara autoturismului.

Read more: FOTO - Accident grav la Cioceanu! Un copil de 10 ani a fost aruncat din mașină
Joomla SEF URLs by Artio