Asociația "Prahova în acțiune" adaugă săptămâna viitoare, în agenda evenimentelor sociale propuse de organizație, un nou proiect. Membrii asociației vă invită la finalul săptămânii viitoare la un... "Picnic în parc".

Evenimentul va avea loc pe 11 mai, în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia.

"Ţi-ar plăcea să iei masa în aer liber, alături de oameni frumoşi, într-o atmosferă destinsă de sâmbătă dimineaţa? Ai un grup de prieteni alături de care îţi place să-ţi petreci timpul? Vrei să ieşi împreună cu familia la picnic? Sau poate cu iubita ori, de ce nu, chiar singur?

Partenerii Asociaţiei Prahova în Acţiune se alătură evenimentului «Picnic în parc» cu voie bună şi mici surprize culinare.

Ce trebuie tu să faci?

Ia-ţi coşul accesorizat frumos, pune cu grijă în el mâncarea ta preferată, alege o pătură drăguţă şi vino la Sala Sporturilor Olimpia - Turnul Paraşutiştilor împreună cu cei dragi, sâmbătă, 11 mai 2019, la ora 10.00.

Participarea este gratuită, iar înscrierea constă într-un mesaj privat pe pagina de Facebook «Prahova în Acţiune» în care să precizaţi numărul de persoane care vă vor însoţi.

De muzică, surprize şi zâmbete ne ocupăm noi!" au anunțat organizatorii.

Evenimentul completează pe o agendă bogată și variată gândită, pentru comunitate, de reprezentanții Asociației "Prahova în Acțiune" (VEZI DETALII), din care amintim campania "Tocuri pe biciclete" (VEZI DETALII), programul "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!" (VEZI DETALII), "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), cursurile gratuite "CoderDojo" (VEZI DETALII) și "LICEENI@WORK".

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries