Preotul paroh din comuna Lapoş, judeţul Prahova, care este şi profesor de Religie, este acuzat că a agresat o elevă din clasa a III-a. Părinţii copilei spunând că aceasta a fost trasă de păr.

Părinţii fetei i-ar fi povestit, vineri, primarului comunei Lapoş, Dumitru Ţîrlea, că, la ora de Religie, preotul paroh, care este şi profesor, ar fi tras-o de păr pe fiica lor, elevă în clasa a III-a.

„Azi (vineri n.r.) m-au sunat părinţii fetei. Au zis că a bătut-o la ora de Religie, că i s-a părut părintelui ca l-a înjurat, a tras-o de păr şi a ridicat-o. Aşa au zis părinţii. Părintele e şi profesor de Religie la noi. O să facem informare la poliţie să se ocupe de acest caz. Eu le-am zis să nu o mai lase la ora de religie, că nu e obligatorie”, a declarat Ţîrlea, pentru Mediafax.

Edilul spune că și alți cetățeani s-au plâns, de-a lungul vremii, cu privire la comportamentul preotului. „Am întrebat oamenii dacă cunosc astfel de probleme şi au zis că au auzit de astfel de întâmplări. Eu din 2012 îl cunosc. Am tot primit sesizări din partea cetăţenilor, şi a copiilor, am căutat să-i atrag atenţia. Se văitau că îi bruschează. Este un om cu care nu se poate discuta şi are probleme grave de comportament. Este o ruşine pentru localitatea noastră”, a mai spus primarul din Lapoş, citat de Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova a transmis că în acest caz au fost demarate verificări.

Joomla SEF URLs by Artio