Comitetul Județean pentru Situații de Urgență reunit vineri a aprobat actualizarea listei centrelor de vaccinare care funcționează în Prahova, șapte noi fluxuri primind avizul Direcției de Sănătate Publică.

 

Noile cabinete funcționează astfel:

Nr.

Localitate

Denumire

Adresa

1.

Ploiești

COLEGIUL NAțIONAL AL. I. CUZA

SALA DE SPORT

ploiești

STR. TREI IERARHI NR. 10

2.

Ploiești

FOSTUL LICEU LUDOVIC MRAZEK-CLăDIRE CORP II

ploiești

STR. MIHAI BRAVU NR 241

3.

PLOIEȘTI

Centrul Medical Mediurg

Ploiești

strada Plugari nr. 1 bis

4.

CâMPINA

Casa Tineretului

câmpina

BD. N. BĂLCESCU 50

5.

BUȘTENI

Centrul Cultural

Aurel Stroe

Bușteni

bd. Libertății 93

6.

MIZIL

Sala de Sport

Mizil

str. Stadionului F.N.

7.

SINAIA

ȘCOALA GIMNAZIALĂ

GEORGE ENESCU SINAIA

SINAIA

B-DUL CAROL I NR. 36

“Conform prevederilor Hotărârii nr. 10/2021, pentru etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, a fost actualizată lista spaţiilor identificate de către autoritățile administrației publice locale pentru care se aprobă schimbarea temporară a destinaţiei inițiale în Centre de vaccinare împotriva COVID-19. Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 va fi actualizată ori de câte ori situația o impune. Direcția de Sănătate Publică Prahova a avizat temporar funcţionarea centrelor de vaccinare pentru perioada derulării campaniilor de vaccinare, în conformitate cu prevederile Ordinului comun nr. 2171/181/M.223/4380/2020 pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19”, precizează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Centre noi au fost înființate la nivel de județ și nu numai odată ce la nivel național a început administrarea celui de-al treilea tip de vaccin anti-Covid, cel produs de AstraZeneca.

Potrivit Prefecturii Prahova, până vineri, la prânz, “în județul Prahova au ajuns 39.737 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 35.517 doze Pfizer/BioNTech, iar 4.220 doze produse de compania Moderna. Dintre acestea, au fost consumate 37 301 doze (ora raportării – 13:00). Stocul disponibil, în  acest moment, este de 2 387 doze vaccin (550 doze vaccin Pfizer/BioNTech și 1837 doze vaccin produs de compania Moderna). Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 11.115”.

Joomla SEF URLs by Artio