Știri naționale

Știri naționale

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a semnat, marți, cu vicepreședintele Băncii Europene de Investiții, Christian Kettel Thomsen, contractul de finanțare pentru construcția primului spital regional de urgență din România, în valoare de 250 de milioane de euro.

Read more: Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a semnat contractul de finanțare pentru construirea...
Știri naționale

România înregistrează un nou record negativ, tocmai după câteva zile tindeau să arate o uşoară scădere privind numărul de cazuri noi şi cel de pacienţi internaţi. Au fost raportate 237 de decese în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr înregistrat în ţara noastră de la debutul pandemiei.

Read more: #coronavirus - Un nou record de decese COVID, raportat astăzi în România
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.031.072 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 944.774 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 19 aprilie.

Read more: #coronavirus - 149 de decese şi 1.768 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Doi poliţişti implicați în intervenția care a avut loc săptămâna trecută, la Pitești, în urma căreia un bărbat de 63 de ani a murit, au fost reținuți duminică. Unul dintre el este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina și, în ultimii trei ani, a fost implicat, deja, în alte două incidente grave.

Raportul medico-legal a indicat că bărbatul de 63 de ani implicat în intervenția de la Pitești a avut parte de o “moarte violentă, ceea ce a și dus la reținerea a doi polițiști care au acționat acolo. Libertatea scrie că unul dintre agenții reținuți este absolvent al Școlii de la Agenți de Poliție de la Câmpina și prezintă, citând presa locală, alte două incidente grave în care a fost implicat acesta, până în prezent.

Unul dintre ele a avut loc în Ialomița, pe când polițistul lucra ca agent la serviciul rutier din Ţăndărei. Acesta ar fi fost sancționat după ce ar fi amendat de două ori un jandarm care se afla într-o misiune de cercetare-documentare, notează Libertatea, care citează presa locală din Ialomița.

Anterior, când era elev al Școlii de Poliție, acum aproximativ trei ani, bărbatul a fost prezentat drept erou după ce a ajutat la prinderea a unui individ care acționa prin metoda “Accidentul”, numai că un adevărat scndal a izbucnit în momentul în care “eroul” nu ar fi putut justifica dispariția unei părți din parte din suma despre care era vorba în dosar, potrivit sursata.ro.

 

 

Foto: ziare.com

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.029.304 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 940.792 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 18 aprilie.

Read more: #coronavirus - 160 de decese şi 2.265 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Un bărbat din Piteşti a murit după ce a fost trântit de polițiști la pământ și imobilizat. Victima ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi refuzat să părăsească terasa pe care se afla. Concluziile raportului medico-legal arată că bărbatul a murit violent, prin asfixiere mecanică, fiind înlăturată astfel prima ipoteză, conform căreia acesta ar fi făcut stop cardio-respirator din cauza unor probleme medicale anterioare.

Read more: Legistul confirmă asfixierea mecanică în cazul bărbatului care a murit în timpul unei intervenţii...
Știri naționale

O petrecere care avea loc sâmbătă noaptea într-un club privat din sectorul 1 al Capitalei şi la care participau 64 de persoane a fost oprită de poliţişti, care i-au sancţionat pe cei prezenţi, inclusiv pe administratorul clubul, cu amenzi totale de 79.000 de lei.

Read more: Petrecere cu 64 de persoane într-un club din Bucureşti, oprită de poliţişti sâmbătă noapte
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.027.039 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 936.515 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi, arată bilanţul oficial din 17 aprilie.

Read more: #coronavirus - 135 de decese şi 3.474 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Decizie-surpriză în dosarul 10 August. Ancheta va fi redeschisă, la cererea unui protestatar rănit la protestul Diasporei, așa că investigațiile vor fi reluate în privința foștilor șefi ai Jandarmeriei. Hotărârea Curții de Apel București este definitivă.

Read more: "Dosarul 10 august" se redeschide, conform unei sentinţe definitive a Curţii de Apel Bucureşti
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.023.565 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 930.942 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 16 aprilie.

Read more: #coronavirus - 137 de decese şi 3.264 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Joomla SEF URLs by Artio