Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.012.373 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 915.464 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 13 aprilie.

Read more: #coronavirus - 193 de decese şi 3.883 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Trei dintre cei opt pacienți care se aflau, luni după-amiază, în secția mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" au murit, în urma unei defecțiuni la instalația de oxigen.

Read more: Serviciul Omoruri a declanșat o anchetă după decesul a trei pacienți din secția mobilă ATI de la...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.008.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 910.298 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 12 aprilie.

Read more: #coronavirus - 113 decese şi 2.323 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Managerului Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, Beatrice Mahler, crede că numărul real de infectări cu SARS-CoV-2 ajunge la 20.000 pe zi, fiind de patru ori mai mare decât cel raportate. Medicul atrage atenția și asupra numărului uriaș de pacienți Covid în stare gravă.

Read more: Beatrice Mahler, managerul Institutului “Marius Nasta”, estimează că, în realitate, numărul de...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 998.555 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 896.573 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 9 aprilie.

Read more: #coronavirus - 134 de decese şi 4.942 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Regulile privind decesele în rândul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 și în privința pacienților Covid în stare grave vor fi modificate radical în aceste zile. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, va semna vineri un ordin în acest sens.

Read more: Ministrul Sănătății anunță schimbarea regulilor la înmormântări. Autoritățile iau în calcul ca...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 993.613 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 890.528 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 8 aprilie. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.859. Dintre acestea, 1.495 sunt internate la ATI, un nou record la nivelul ţării noastre.

Read more: #coronavirus - România raportează un nou record de pacienţi COVID internaţi la terapie intensivă
Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a anunțat, joi, propunerile pe care le va înainta chiar astăzi Comitetului Național pentru Situații de Urgență, vizând relaxarea unor restricții în perioada minivacanței de Paște care, anul acesta, va coincide cu cea de 1 Mai.

Read more: Măsurile anunțate de Florin Cîțu, privind restricțiile de sărbători: circulație permisă până la...
Joomla SEF URLs by Artio