Direcţia Naţională Anticorupţie derulează cercetări penale, după ce fosta şefă a TAROM, proaspăt demisă de la conducerea companiei, a reclamat că motivul înlăturării sale a fost refuzul de a ţine la sol mai multe avioane în ziua în care s-a votat moţiunea de cenzură. Aceasta a spus că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, îi solicitase să nu le permită să ajungă în Bucureşti unor parlamentari din provincie care doreau să călătorească folosind aeronavele TAROM.

 

Mădălina Mezei, fostul director al TAROM, a plecat luni, după patru ore de la DNA, unde a dat declaraţii în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ţine la sol unele avioane, în ziua moţiunii de cenzură. ”Aş vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră şi în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că îşi poate bate joc de cariera şi profesia unui om. Planul meu profesional de a livra o strategie pentru TAROM pe termen lung, eu l-am crezut pe domnul Cuc considerând că putem construi împreună aşa ceva”, a afirmat Mezei la plecarea de la DNA, potrivit News.ro.

Răzvan Cuc a negat acuzațiile. Ministrul Transporturilor a admis însă că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele TAROM, dar a susținut că a făcut acest lucru pentru a se convinge că aceștia sunt în regulă, potrivit Digi 24.

Joomla SEF URLs by Artio