Știri naționale

Știri naționale

Doi muncitori care renovau o locuință din Onești au fost omorâți de fostul proprietar, care i-a sechestrat în apartament și apoi i-a înjunghiat. Polițiștii au fost sesizați luni, 1 martie 2021, că un bărbat a reținut într-un imobil, împotriva voinței lor, doi muncitori care efectuau lucrări de reparații la o locuință ce i-a aparținut celui în cauză în trecut, informează Digi24. Până să fie împușcat de forțele de ordine, individul i-a înjunghiat mortal pe muncitori.

Read more: Muncitori sechestrați și omorâți într-un apartament. Poliția a intervenit și a împușcat agresorul...
Știri naționale

Rata infectărilor la nivel național crește, ca și numărul persoanelor diagnosticate cu Covid și care necesită internare. De astăzi, încă un județ a intrat în scenariul roșu.

Read more: #coronavirus: Peste 8.300 de români infectați sunt în spitale, iar unul din opt se află la terapie...
Știri naționale

Procurorii DIICOT și ofițerii BCCO din Iași au efectuat, luni, 26 de percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Iași și București, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals.

Read more: Percheziții la Opera Națională Iași, într-un dosar cu prejudiciu de 5 milioane de lei. Managerul...
Știri naționale

Bilanț îngrijorător, duminică, în ziua în care România a trecut de un nou prag al îmbolnăvirilor. Până acum, în țara noastră, peste 800.000 de persoane au fost confirmate cu Covid, iar peste 20.000 dintre acestea au murit.

Read more: #coronavirus: Peste 800.000 de cazuri până acum, în România // 2,5% dintre cei infectați au murit...
Știri naționale

Coordonatorul DSU, dr. Raed Arafat, crede că situația privind contextul epidemiologic s-ar putea îmbunătăți în următoarea perioadă, iar oamenii pot spera să revină la o viață care să se apropie de normal spre finalul anului.

Read more: Dr. Raed Arafat: “Către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a...
Știri naționale

Ministerul Educației, Sorin Cîmpeanu, vrea să solicite ca elevii din clasele terminale să participe la cursuri fizice și în scenariul roșu, aplicat în localitățile cu o rată de infectare peste 3 cazuri active la mia de locuitori.

Read more: Elevii din clasele terminale ar putea merge la școală și în scenariul roșu
Știri naționale

În România au fost raportate, și în ultimele 24 de ore, peste 3.400 de cazuri noi de Covid-19, dar și alte 54 de decese survenite la pacienți infectați.

Read more: #coronavirus: 3.432 de cazuri noi, 54 de decese asociate Covid și 997 de pacienți infectați...
Știri naționale

Facultatea de Drept a Universității București a anunțat, într-un comunicat de presă transmis vineri seară, că propune conducerii Universității București exmatricularea a 45 de studenți acuzați de fraudarea unor examene organizate în sesiunea ianuarie 2021.

Read more: 45 de studenți la Drept, de la Universitatea București, propuși pentru exmatriculare după...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 791.971 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 733.616 pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 25 februarie.

Read more: #coronavirus - 81 de decese şi 3.923 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Joomla SEF URLs by Artio