Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 998.555 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 896.573 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 9 aprilie.

Read more: #coronavirus - 134 de decese şi 4.942 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Regulile privind decesele în rândul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 și în privința pacienților Covid în stare grave vor fi modificate radical în aceste zile. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, va semna vineri un ordin în acest sens.

Read more: Ministrul Sănătății anunță schimbarea regulilor la înmormântări. Autoritățile iau în calcul ca...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 993.613 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 890.528 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 8 aprilie. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.859. Dintre acestea, 1.495 sunt internate la ATI, un nou record la nivelul ţării noastre.

Read more: #coronavirus - România raportează un nou record de pacienţi COVID internaţi la terapie intensivă
Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a anunțat, joi, propunerile pe care le va înainta chiar astăzi Comitetului Național pentru Situații de Urgență, vizând relaxarea unor restricții în perioada minivacanței de Paște care, anul acesta, va coincide cu cea de 1 Mai.

Read more: Măsurile anunțate de Florin Cîțu, privind restricțiile de sărbători: circulație permisă până la...
Știri naționale

România a atins un nou record de pacienţi COVID internaţi la terapie intensivă. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.907. Dintre acestea, 1.487 sunt internate la ATI, arată raportarea oficială de astăzi, care anunţă 175 de decese şi 5.407 infectări în ultimele 24 de ore.

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 988.624 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 885.710 pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 7 aprilie.

Read more: #coronavirus - Un nou record de pacienţi COVID internaţi în stare gravă, la terapie intensivă
Știri naționale

Polițiștii din București au în derulare o anchetă privind o agenție de turism suspectată că ar fi pus la dispoziția clienților teste Covid negative, pentru ca aceștia să poată pleca în străinătate.

Read more: Percheziții la o agenție de turism care le-ar fi furnizat clienților teste Covid negative
Știri naționale

Ministerul Sănătății a anunțat, marți, lansarea unei linii telefonice prin intermediul căreia persoanele afectate de pandemia Covid-19 pot beneficia de suport psihologic și emoțional. Serviciile se adresează personalului medical supus condiţiilor de stres și oricărei alte persoane se confruntă cu presiunea cauzată de pandemie. Numărul de telefon cu tarif normal 021 9081.

Read more: Ministerul Sănătății a lansat o linie telefonică de suport psihologico-emoțional pentru persoanele...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 977.986 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 875.487 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 5 aprilie.

Read more: #coronavirus - 120 de decese şi 3.611 infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Joomla SEF URLs by Artio