Știri naționale

Știri naționale

Într-o conferință de presă susținută luni, premierul Florin Cîțu a anunțat că de la 1 iunie ar putea începe relaxarea restricțiilor, iar un comitet interministerial va decide detaliile cu privire la acest lucru. Pe de altă parte, prim-ministrul a subliniat că totul depinde de modul în care decurge campania de vaccinare.

Read more: Premierul Florin Cîțu anunță că un comitet interministerial va decide cum se va face relaxarea...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 974.375 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 871.950 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 4 aprilie.

Read more: #coronavirus - 97 de decese şi 4.151 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 970.224 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 867.663 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 3 aprilie.

Read more: #coronavirus - 154 de decese, 5.498 de cazuri noi şi o rată medie de infectare de aproape 4 la mie...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 964.726 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 862.137 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 2 aprilie.

Read more: #coronavirus - 145 de decese şi 5.808 infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 958.918 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 856.405 pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 1 aprilie.

Read more: #coronavirus - 136 de decese şi 6.115 infectări COVID raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Bilanțul național al evoluției pandemiei anunță, pe 31 martie, cel mai mare număr de pacienți Covid internați la ATI, de la începutul ceizei sanitare, dar și o rată de infectare record.

Read more: CORONAVIRUS | Peste 6.000 de cazuri noi confirmate la nivel național, în ultimele 24 de ore....
Știri naționale

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul prin care a promulgat modificarea și completarea Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, potrivit unui anunț făcut de Administrația Prezidențială.

Read more: Evazioniștii scapă de închisoare dacă achită prejudiciul. Legea a fost promulgată miercuri
Știri naționale

Orice persoană interesată de noutățile legislative le va putea consulta, în ziua publicării în Monitorul Oficial, conform legii promulgate, miercuri, de președintele Klaus Iohannis.

Read more: Legea a fost promulgată! Monitorul Oficial (partea I și a II-a) va fi disponibil gratuit, liber,...
Știri naționale

Procurorii DNA au anunțat, miercuri, trimiterea în judecată a unui dosar privind atribuirea unor contracte supraevaluate, prin care Casa Națională de Asigurări de Sănătate ar fi suferit un prejudiciu de aproape 8,4 milioane de euro.

Read more: Prejudiciu de 8,4 milioane de euro la CNAS, după supravealuarea unor contracte. Dosarul vizează...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 946.647 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 845.357 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 30 martie. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.685.665 de teste RT-PCR și 591.149 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 27.234 de teste RT-PCR (17.254 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.980 la cerere) și 13.153 de teste rapide antigenice. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.204 cazuri noi:

Read more: #coronavirus - Un nou record de pacienţi COVID internaţi în secţiile ATI, raportat astăzi
Știri naționale

Asigurații vor avea posibilitatea să ridice medicamentele  prescrise de la orice farmacie din țară, indiferent dacă aceasta se află sau nu în relație contractuală cu aceeași casă de asigurări de sănătate cu care este și medicul prescriptor. Noile reguli se aplică de joi, 1 aprilie.

Read more: CAS anunță modificarea modului de eliberare a tratamentelor pe bază de prescripție, pentru...
Joomla SEF URLs by Artio