Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 940.443 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 840.127 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 29 martie.

Read more: #coronavirus - 120 de decese şi 3.825 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în ţară
Știri naționale

Ambii bărbați care ar fi fost luați de pe stradă de polițiști, apoi torturați și umiliți, în toamna anului trecut (VEZI DETALII), toate pentru că le-ar fi atras atenția agenților că nu poartă mască de protecție, au murit în decurs de trei săptămâni.

Read more: Al doilea bărbat care ar fi fost torturat de un grup de polițiști din București a fost găsit mort....
Știri naționale

Până astăzi, 28 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 936.618 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), din care 837.060 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 23.114 persoane au decedat.

Read more: #coronavirus: Aproape 4.500 de cazuri confirmate după 21.000 de teste // O nouă zi cu număr record...
Știri naționale

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și președinte al PNL București, a anunțat că va depune un amendament la Legea pensiilor, în sensul unei modificări care să facă posibilă transmiterea taloanelor de pensie și în format electronic.

Read more: Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru anunță o inițiativă legislativă pentru trimiterea...
Știri naționale

Parchetul Militar l-a reținut, vineri, pe Iulian Cristian Gherghe, fost director adjunct al Direcției Generale de Informații a Apărării. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.

Read more: Fost director adjunct al Direcției Generale de Informații a Apărării, arestat preventiv. Și-ar fi...
Știri naționale

IPJ Suceava a mediatizat o activitate împotriva delincvenței juvenile, derulată în unități de învățământ, printr-un comunicat de presă însoțit inclusiv de poza de mai sus. Unul dintre profesorii participanți nu a purtat masca de protecție, dar cineva a ținut morțiș ca fotografia să fie transmisă, totuși, presei. Prin urmare, soluția a fost să-i mâzgălească fața omului, în poza cu pricina.

Read more: PENIBIL! Au mâzgălit o mască pe fața profesorului, în poza care mediatiza o activitate derulată...
Știri naționale

162 de decese asociate Covid, aproape 6.000 de noi pacienți și aproape 1.400 de persoane infectate aflate în stare critică sunt cifrele anunțate, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică, în bilanțul privind evoluția pandemiei.

Read more: #coronavirus: 1.373 de persoane infectate sunt internate la ATI. Aproape 6.000 de cazuri noi au...
Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a fost tranșant, vineri dimineață, după ce aproximativ 600 de lucrători au blocat circulația metroului, într-un protest spontan. Prim-ministrul sugerează că acțiunea are legătură cu anunțul făcut ieri de conducerea Metrorex, privind eliberarea spațiilor comerciale din galerii, administrate de sindicat.

Read more: Protest spontan declanșat vineri dimineață, la metrou. Premierul Florin Cîțu: “Bucureștenii nu...
Joomla SEF URLs by Artio