Știri naționale

Știri naționale

Autorităţile din România au anunţat, în raportarea oficială de vineri, 143 de noi decese şi aproape 5.600 de infectări cu coronavirus descoperite în ultimele 24 de ore. Şi mai îngrijorător arată situaţia în privinţa internărilor la terapie intensivă, unde s-a atins un nou record absolut, depăşindu-l pe cel atins în perioada considerată valul doi al epidemiei.

Read more: #coronavirus - 143 de decese, 5.593 de infectări şi un nou record absolut de internări la ATI
Știri naționale

Boala avansărilor în funcție folosind diplome false a ajuns până la Agenția Națională de Presă Agerpres. Asupra unei angajate de la cabinetul directorului planează suspiciunea că a prezentat la locul de muncă o diplomă de licență falsă în baza căreia încasează, de trei ani, salariul corespunzător studiilor superioare.

Read more: O angajată de la Agenția Națională de presă, reclamată că primește salariu pentru studii...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 881.159 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 794.950 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 18 martie.

Read more: #coronavirus - 1.286 de pacienţi COVID internaţi în secţiile ATI, în timp ce în ultimele 24 de ore...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 862.681 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 787.392 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 15 martie.

Read more: #coronavirus - 82 de decese şi 2.972 de infectări în ultimele 24 de ore şi 1.225 de pacienţi la...
Știri naționale

Numărul în creștere de infectări și mai ales de cazuri Covid grave determină autoritățile să se concentreze din nou pe capacitatea spitalelor de a face față noului val al pandemiei.

Read more: Ședință urgentă pentru suplimentarea locurilor la ATI-Covid. Cîțu: “Ne pregătim pentru un număr...
Știri naționale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat duminică, prin hotărâre, lista statelor/ zonelor/ teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat.

Read more: CNSU a actualizat lista teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat. România impune carantină la...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 859.709 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 783.642 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 14 martie.

Read more: #coronavirus - 44 de decese, 4.383 de infectări şi presiune mare pe secţiile de terapie intensivă...
Joomla SEF URLs by Artio