Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 855.326 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 781.154 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 13 martie.

Read more: #coronavirus - 79 de decese şi 4.964 de infectări raportate oficial în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Pericol de avalanşă în Bucegi! ANM a emis o avertizare, anunţând un risc însemnat de producere a avalanşelor în Munţii Bucegi, practic echivalentul unui cod portocaliu meteorologic, atât la altitudini de peste 1.800 de metri, cât şi în zone mai joase. Salvamontiştii din Prahova fac apel la amatorii de senzaţii tari "să se abţină" până la stabilizarea stratului de zăpadă, iar vecinii din Dâmboviţa au închis mai multe trasee montane.

Read more: Trasee montane închise, din cauza riscului de avalanşă din Bucegi
Știri naționale

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a anunțat că sistemul sanitar românesc ar putea beneficia de o finanțare de trei miliarde de euro, odată cu aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență. Acesta a spus că banii vor fi utilizați inclusive pentru programe precum cel de depistare precoce a cancerului sau Programul Național de Oncologie.

Read more: Alexandru Nazare, ministru de Finanțe: “Sub rezerva aprobării finale a PNRR, pentru Sănătate sunt...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 845.352 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 774.277 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 11 martie.

Read more: Creştere a numărului de cazuri. În ultimele 24 de ore au fost raportate 5.236 de infectări şi 96...
Știri naționale

Operațiune de salvare, joi dimineață, la aproximativ 70 de mile de Portul Constanța, după scufundarea unui cargou la bordul căruia se aflau 13 marinari. Doi dintre ei au murit, iar unul este căutat și acum în apele mării. Alte 10 persoane au fost salvate.

Read more: Navă scufundată în apropierea litoralului românesc. Doi marinari au murit și unul este dispărut
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 840.116 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 770.854 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 10 martie.

Read more: #coronavirus - 100 de decese şi 4.564 de infectări, raportate în ziua în care la terapie intensivă...
Știri naționale

Vasile Badea, zis "Spartacus Idolul Fetelor", a fost condamnat la cinci ani şi două luni de închisoare pentru scandalul provocat în cartierul Rahova în primăvara anului trecut. În acea perioadă, România se afla în stare de urgență.

Read more: Spartacus, “idolul fetelor”, condamnat la cinci ani de închisoare după scandalul făcut în Rahova,...
Știri naționale

Daria Isabela Miheț, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul București care a respins cererea de redeschidere a Dosarului 10 august, a scris printre altele, în motivarea deciziei, că fostul procuror șef al DIICOT, Georgiana Hosu, nu a transmis instanței analiza argumentelor părților vătămate care cereau redeschiderea dosarului.

Read more: Cum a motivat judecătorul respingerea redeschiderii Dosarului 10 August: Fostul procuror șef...
Știri naționale

Etapa a III-a a campaniei de vaccinare anti-Covid, care vizează populația generală, va începe în municipiile cu rată de infectare peste 4,5 la mia de locuitori, a anunțat, marți, coordonatorul campaniei, medicul Valeriu Gheorghiță.

Read more: Etapa a III-a a campaniei de vaccinare începe în municipiile cu număr mare de cazuri active. Lista...
Știri naționale

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, consideră că promulgarea legii bugetului și a legii bugetului asigurărilor sociale de stat (VEZI DETALII) demonstrează încrederea acordată de președintele Klaus Iohannis în strategia actualului Executiv.

Read more: Alexandru Nazare, după promulgarea bugetului: “Președintele României a acordat votul de încredere...
Joomla SEF URLs by Artio