Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 835.552 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 767.219 pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 9 martie.

Read more: #coronavirus - 4.989 de infectări şi 1.126 de pacienţi la terapie intensivă, un record pentru...
Știri naționale

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a cerut conducerilor inspectoratelor județene de Poliție să reanalizeze plângerile din ultimii doi ani care fac referire la amenințări cu acte de violență.

Read more: CAZUL ONEȘTI: Toate plângerile din ultimii doi ani, privind amenințări cu fapte de violență, sunt...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 830.563 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 761.631 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 8 martie.

Read more: #coronavirus - Numărul pacienţilor COVID internaţi la terapie intensivă în România se apropie e...
Știri naționale

Restricțiile impuse în contextul pandemiei ar putea fi înăsprite, în următoarea perioadă. Pe fondul creșterii numărului de cazuri, este posibil ca limitarea circulației pe timpul nopții să fie impusă într-un nou interval orar.

Read more: Limitarea circulației pe timpul nopții începând cu ora 22.00, o nouă măsură analizată de autorități
Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a cerut ca etapa a III-a de vaccinare să fie demarată mai devreme acolo unde se înregistrează număr mare de îmbolnăviri sau unde sunt multe locuri libere.

Read more: Premierul a cerut ca etapa a III-a a campaniei de vaccinare să înceapă mai devreme în unele zonele...
Știri naționale

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a detaliat, luni, într-un comunicat de presă, ce a făcut cum a aflat Gheorghe Moroșan despre prezența muncitorilor în apartamentul din care fusese evacuat, ce a făcut chiar înainte de a-i sechestra pe aceștia, dar și ce a declanșat confruntarea directă în urma căreia bărbat și-a înunghiat ostaticii.

Read more: CAZUL ONEȘTI: Gheorghe Moroșan venise în apartament pregătit să facă rău. Anchetatorii au aflat ce...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 828.283 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, arată bilanţul oficial din 7 martie.

Read more: #coronavirus - 1.093 de pacienţi internaţi în secţiile ATI COVID. În ultimele 24 de ore au fost...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 824.995 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 754.335 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 6 martie.

Read more: #coronavirus - 69 de decese şi 4.064 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Adunarea generală a acționarilor din Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român, în care statul are 20% din titluri, a numit-o în data de 7 octombrie 2020 în funcția de membru al Consiliului de Administrație pe Irina Ursu, consilieră pe zona de comunicare la cabinetul ministrului Energiei. Virgil Popescu, ministrul de resort, spune că a dorit să fie numită o persoană de la cabinet pentru că dorește să fie cu ochii pe investițiile de un miliard de dolari promise de kazahi.

Read more: Ministrul Energiei și-a numit o consilieră fără studii de specialitate în conducerea Fondului de...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 820.931 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 752.234 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 5 martie.

Read more: #coronavirus - 101 decese şi 4.342 de infectări în ultimele 24 de ore în România
Joomla SEF URLs by Artio