Știri naționale

Știri naționale

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vorbit despre posibilitatea ca titularizarea pe post să se acorde pe perioadă determinată, o variantă care, în opinia sa, le-ar oferi tinerilor recent intrați în sistem șanse egale cu ale dascălilor cu vechime.

Read more: Ministrul Educației avansează posibilitatea introducerii titularizării pe perioadă determinată
Știri naționale

Numărul cazurilor noi de Covid este, și astăzi, de peste 4.000, iar în ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost raportate și 98 de decese în rândul persoanelor infectate. De asemenea, continuă să crească numărul celor internați în secțiile Covid, joi fiind vorba despre peste 9.000 de bolnavi.

Read more: #coronavirus: Încă 4.271 de români confirmați cu Covid și în ultimele 24 de ore // 98 de decese au...
Știri naționale

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au anunțat începerea urmăririi penale față de nouă agenți de poliție de la Secția 16 București, anchetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal, tortură, respectiv complicitate la tortură. Opt dintre aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar unul dintre ei a fost plasat sub control judiciar.

Read more: Nouă polițiști din București, acuzați că au torturat două persoane care le-au reproșat că nu...
Știri naționale

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Bode, a confirmat miercuri seara, la un post central de știri, ca una dintre victimele de la Oneşti a fost atinsă de gloanţele de cauciuc trase de poliţişti.

Read more: Ministrul de Interne a confirmat că una dintre victimele de la Onești a fost atinsă de gloanțe de...
Știri naționale

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului București este singura unitate spitalicească din Capitală care a achiziționat, în ultimii patru ani, servicii de evenimente, prin procedura de achiziție directă. De asemenea, a contractat și servicii de promovare, o altă achiziție nu tocmai obișnuită pentru o astfel de instituție. În total, șase contracte, cu o valoare de 690.000 de lei, au fost încheiate cu o firmă care aparține purtătorului de cuvânt al INSMC și soției acestuia, dezvăluie buletin.de.

Read more: Firma purtătorului de cuvânt, afaceri de aproape 700.000 de lei cu Institutul Național pentru...
Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a declarat, într-un interviu pentru presa centrală, că Executivul va elimina cotizarea automată lunară la sindicat în cazul angajaților de la stat care s-au înscris într-o organizație sindicală.

Read more: Premierul anunță că Executivul va elimina cotizarea automată la sindicat
Știri naționale

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul penal în care este cercetat tânărul de 29 de ani, din Hunedoara, filmat în timp ce a trântit în cap un copil, într-un loc de joacă din municipiu.

Read more: Dosarul individului care a dat de pământ cu un copil, în parc, preluat de Parchetul Hunedoara....
Știri naționale

DNA a trimis în judecată dosarul de luare de mită al fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Urmărirea penală față de acesta a început în luna ianuarie.

Read more: Dosarul de luare de mită al fostului premier Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată de...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 812.318 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 746.779 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 3 martie.

Read more: #coronavirus - 77 de decese şi 4.278 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a ucis, luni seară, doi bărbați, muncitori într-un apartament din care acesta fusese evacuat. Presa locală a descoperit că acesta amenințase public, cu multă vreme în urmă, că va recurge la un gest extrem.

Read more: VIDEO: El este criminalul din Onești, care a ucis doi muncitori din apartamentul din care fusese...
Joomla SEF URLs by Artio